Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 10R Tüm İhtişamıyla Karşınızda!

OnePlus 10R son dönemde gündemden düşmüyor. Amiral gemisi katili telefonun şu ana kadarki en net görselleri sızdırıldı. İşte tüm detaylar…

OnePlus 9R, markanın gelişmekte olan bazı ülkelerde üst segmenti hedefleyen telefonlarından biri oldu. Telefonun devam modeli olacak OnePlus 10R bir süredir gündemden düşmüyor. Son olarak güvenilir bir kaynak telefonun görsellerini sızdırarak tasarıma dair beklentileri ortadan kaldırdı.

Yaklaşmakta olan OnePlus 10R’nin yeniden markalanmış bir realme GT Neo 3 olduğu iddia ediliyor. Fakat iki telefonun tasarımları bazı noktalarda farklı olacak. OnePlus 10R’nin Redmi K50 serisindeki benzer şekilde üçgen dizilimde olan üç kameraya sahip olduğunu görüyoruz. Ön kamera ekran üzerinde merkeze konumlandırılıyor. Daha önceki OnePlus telefonlarda bu kamerayı genellik sol üst köşede görüyorduk.

OnePlus 10R Başlıca Özellikleri

OnePlus 10R’nin başlıca özelliklerine gelince; telefonda 6.67 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızında çalışan AMOLED ekran yer alacak. Samsun üretimi E4 AMOLED aynı zamanda HDR10+ desteği barındıracak.

MediaTek Dimensity 81000 işlemcisinden güç alacak telefonda 8GB/12GB LPDDR5 RAM ve 256GB’a kadar UFS 3.1 depolama göreceğiz. Telefonun arkasında üç kamera yer alacak. Ana kamerada 50 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX766 olacak. 8 megapiksel yine Sony üretimi ultra geniş açılı lens ve 2 mepiksel makro sensör diğer iki kamerayı oluşturuyor. Özçekimler için 16 megapiksellik Samsung sensörün atandığı telefon kutudan Android 12 sürümüyle çıkacak.

Ekran altı parmak izi tarayıcısı, stereo hoparlör ve 80 watt hızlı şarj destekli 4.500 mAh büyüklüğünde pil telefonda öne çıkan diğer özellikler olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu