Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy A82 5G Özellikleri Ortaya Çıktı! İşlemci Tasarımın Yanında Sönük Kaldı

Samsung Galaxy A82 5G gelen görüntülere bakılırsa sıra dışı bir telefon olacak. Ancak teknik özellikler noktasında aynı şey söylenmeyecek.

Samsung Galaxy A82 5G yavaş yavaş ete kemiğe bürünüyor. Samsung hatırlayacak olursanız serinin önceki modelinde tam dönebilen kamera mekanizması kullandı. GalaxyA82 5G’de ise daha yenilikçi bir tasarım bizleri bekliyor olacak.

Tanıtım tarihi şu an için bilinmeyen telefon yavaştan kendisini göstermeye başladı. GalaxyA82 5G ilk olarak Geekbench kriter testinde karşımıza çıktı. Bu gelişme haliyle telefonda yer alacak işlemci birimi ve bellek miktarını netleştiriyor.

Samsung Galaxy A82 5G İşlemci Birimiyle Üzdü

Üreticiler son dönem orta üst segment modellerinde Snapdragon 870 işlemcisini kullanmaya başlarken Samsung, A82 modelinde tercihini iki yıl önceki bir işlemciden yana kullanacak. Kriter testi verilerine göre GalaxyA82 5G modeline Snapdragon 855 işlemcisi güç verecek. Açıkçası bu işlemci birazdan tasarım detaylarından söz edeceğimiz telefona yakışmadı. Kriter testinde yer alan bir diğer detay ise telefonun Android 11 işletim sistemiyle gelecek olması.

Samsung’un Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne yaptığı başvurusundan elde edilen görüntüler şirketin telefonda çift yönlü kaydırılabilen bir sistem kullanılacağını gösterdi. GalaxyA82 5G’de büyük bölümü ekrandan oluşan üst panel aşağı ve yukarı kaydırılabiliyor. Burada panel aşağı kaydırıldığında ön kamera ve diğer yardımcı sensörler, yukarı kaydırıldığında ise AKG imzası taşıyan devasa bir hoparlör karşımıza çıkıyor.

Telefonun arka tarafında baktığımızda yan yana üçlü kamera paketi yer alıyor. Bu kameralar LED flaş ve  lazer otofokus sensörü ile destekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu