Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Z Fold 3 Katlanana Katlana Bir Hal Olacak!

Samsung’un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold 3 için ilginç bir iddia geldi. Bu telefon iki defa katlanabilecek. Yuh artık!

Cep telefonlarının şekli yine değişiyor. Samsung’un çift katlamalı bir telefon geliştirdiği uzun bir süredir konuşuluyordu. Bu furya Galaxy Z Fold 3 ile resmen başlayacak gibi görünüyor. Hepimizin bildiği gibi Samsung, son iki yıldır katlanır ekranlı cep telefonlarını tanıtmak için çok çalışıyor. Bu süreçte bir çok katlanabilir telefon Samsung’dan gelmişti. Şimdi ise gözler Z Fold 3’e çevrildi.

Galaxy Z Fold 3 katlama canavarı olacak

Şu anda Samsung’un iki katlanabilir ekranlı telefonu, yukarı ve aşağı katlama ve sola ve sağa katlama olmak üzere iki farklı form benimsiyor. AAncak Samsung hala mevcut durumdan memnun değil.

En son haberlere göre Samsung, daha büyük bir form değişikliği getirebilecek çift katlama etkisi sağlayacak yeni nesil katlanır ekranlı bir telefon geliştiriyor. Söylentilere göre telefon açıldıktan sonra, en az 10 inçlik bir ekran formuna kavuşacak.

Habere göre Samsung, dahili olarak iki adet çift katlama çözümü geliştirdi. Bunlardan biri kartpostala benzer bir açma ve kapama formu kullanıyor. Büyük boyutlu ana ekran, her iki tarafta da katlamayı destekliyor. Ayrıca katlandığında daha portatif bir yapıya kavuşacak.

Diğer katlama ise “Z” şeklinde bir katlama yöntemi kullanıyor. Bu tasarım, telefonun yalnızca bir ekrana ihtiyaç duymasını sağlıyor. Ayrıca katlandıktan sonra dışarıda kalan ekranın bir kısmı doğal olarak önceki ikincil ekranın yerini alabiliyor. Z şeklindeki tasarım daha kullanabilir olacak gibi görünüyor.

Galaxy Z Fold 3

Önceki haberlere göre Samsung, Z Fold 3 modelini bu yılın Mayıs ayına kadar resmi olarak piyasaya sürebilir. Muhtemelen bu modelde Exynos 2100 serisi işlemci yer alacak. 2.000 dolar bandını zorlaması beklenen bu model katlanabilir telefonların seyrini değiştirebilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu