Güncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Smart Band 8 Pro Küresel Pazara Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı

Xiaomi, yeni akıllı bilekliği Smart Band 8 Pro modeli küresel pazarda tanıttı ve Türkiye fiyatı belli oldu.

Xiaomi akıllı bileklikleri artık saat formunu almaya başladı. Özellikleriyle de akıllı saatleri neredeyse aratmayan Band serisi, yeni bilekliğinle küresel pazarda boy gösteriyor. Smart Band 8 Pro globale açılarak Türkiye fiyatı belirlendi. Xiaomi orjinal sitesinde 2.199 TL olarak satışa çıkan cihazın dikkat çekici detayları bulunuyor. Gelin bunlara göz atalım.

Xiaomi Smart Band 8 Pro, Türkiye Fiyatı 2.199 TL Olarak Belirlendi

Smart Band 8 Pro, 336 x 480 çözünürlük, 16,7 milyon renk ve 336 ppi ile yüksek keskinlik sunan 60 Hz akıcı 1,74 inç AMOLED ekrana sahip. 600 nit parlaklığa sahip bu ekranda gündüz güneş ışığı altında bile güzel görüş açısı elde ediliyor. Akıllı bileklikte otomatik ekran parlaklığı özelliği de unutulmamış.

Cihaz 22,5 g hafifliğe ve 9,9 mm inceliğe sahip. Premium ve spor görüntüsüyle kullanıcılarını memnun edecek Band 8 Pro, hızlanma, jiroskop hareketleri, optik kalp atış hızı, kandaki oksijen seviyeleri ve ortam ışığını izlemek için bir dizi sensör içeriyor.

Bununla da kalmayıp sağlık ve fitness takipçisi olarak görev yapacak Band 8 Pro, kalp atış hızının, kandaki oksijenin, stresin, uykunun ve kadın sağlığının sürekli takibini yapabiliyor. Ayrıca 5 ATM’ye kadar suya dayanıklılığı bulunuyor.

Bağımsız uydu konumlandırma için üst düzey bir GNSS çipi içeren Band 8 Pro, küresel olarak beş büyük uydu sistemi aracılığıyla doğru izlemeyi destekliyor. Her Zaman Açık Ekran (AOD) seçeneği dahil 100’den fazla saat görünümüyle sizi sıradanlıktan kurtaran bileklik, NFC ve Bluetooth 5.3 ile donatıldı. Ayrıca Mi Fitness uygulaması ile çok iyi entegre olabiliyor. Son olarak cihazın standart kullanımda 14 güne kadar, AOD modunda ise 6 güne kadar dayanan 289 mAh bataryası var.

Avrupa’da 69 Euro fiyat etiketi bulunan cihazın Siyah, Gri, Sarı, Mavi ve 2 deri seçeneği: Beyaz ve Turuncu olarak toplamda 6 kordon renk seçeneği bulunuyor. Yeşil, Mor ve Gümüş olarak ise 3 gövde seçeneğine sahip.

Ülkemizde ise sadece siyah kordon ve gövde rengiyle 2.199 TL’den satışa sunuldu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu