Akıllı SaatAkıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Watch 5 Kendini Gösterdi! İşte Tasarımı!

Samsung’un önümüzdeki günlerde tanıtacağı yeni akıllı saati Galaxy Watch 5 kendini gösterdi. Tasarımda büyük bir değişiklik yok.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, önümüzdeki günlerde karşımıza Galaxy Fold 4 ve Flip 4 modellerini tanıtacağı etkinlik ile çıkacak. 10 Ağustos tarihinde düzenlenecek olan bu etkinlikte bir de yeni akıllı saat tanıtılacak. Galaxy Watch 5 ve 5 Pro modellerini sergileyecek olan Samsung, bugün sızıntılara engel olamadı. Akıllı saatin en net görselleri yayınlandı.

Sızdırılan görsellere göre saatlerde büyük bir değişiklik olmayacak. Daha güçlü işlemci ve daha işlevsel özellikler ile gelecek olan yeni modeller yine saat formu olan yuvarlağı tercih edecek. Galaxy Watch 5, SM-R900, SM-R905F ve SM-R910 katalog numaralarına sahip üç modelin yanı sıra 40 ve 44 mm olmak üzere iki boyutla bulunacak. Galaxy Watch 5 Pro, iki katalog numarasıyla (SM-R920 ve R925F) temsil ediliyor. Pro modelin 45mm boyutunda nispeten daha büyük bir tasarım ile geleceğini belirtelim.

Watch 5 Pro, muhtemelen daha büyük pil nedeniyle biraz daha kalın görünecek. Ayrıca, tüm modeller sağ tarafta iki düğmenin yanı sıra yerleşik bir GPS alıcısı ile donatılacak. Bu saatlerin LTE destekli sürümlerinin de olacağını belirtelim. Fiyat açısından Samsung’un ilgin bir şekilde selefinde de uygun bir fiyat politikası izleyeceği söyleniyor. Ancak bu bilgiler net bir şekilde doğrulanmadı.

Galaxy Watch 5

Tahminlere göre bu modeller 300 dolar bandında seyredecek. Apple Watch ile rekabet içerisine girecek olan Samsung’un yeni gözdeleri Türkiye pazarına da hızlı bir şekilde giriş yapacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu