GenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTablet

Huawei Türkiye Pazarına Yeni Ürünler Getirdi! İşte Fiyatlar

Huawei Türkiye, MatePad Pro 12,6, Sound Joy ve Watch mini akıllı saatten oluşan ürünlerini ülkemizde satışa çıkardı. Detaylara göz atalım.

Huawei Türkiye tablet, hoparlör ve akıllı saatten oluşan ürün paketini bugün itibariyle ülkemizde satışa çıkardı. 12,6 inçlik Huawei MatePad Pro modelinden başlayacak olursak; dev ekranlı tabletin fiyatı 14.000 TL olarak açıklandı. Tabletin yanında 2. Nesil M-Pencil, manyetik klavye ve taşıma kılıfı hediye ediliyor. Ön siparişe açılan tablette 100 TL’lik ön ödemeye 200 TL de indirim yapılmakta.

Huawei MatePad Pro, 12,6 inç OLED FullView ekrana sahip. 16:10 en boy oranı ve yalnızca 5,6 milimetrelik dar çerçeveleriyle ekran, yüzde 90 ekran-gövde oranı sunuyor. OLED FullView ekran ayrıca milyonda bir yüksek kontrast oranını ve geniş DCI-P3 renk gamını destekleyerek daha iyi tanımlanmış ve gerçeğe yakın renkler üretmesini sağlıyor.

8GB RAM + 256GB bellek birimine sahip olan tablete Kirin 9000E işlemcisi güç veriyor. Kutudan HarmonyOS 2 işletim sistemiyle çıkan MatePad Pro 12.6’nın pili 10,050 mAh büyüklüğünde ve 45 watt hızlı şarj desteğine sahip.

Huawei Watch Fit Mini

Huawei’in ülkemizde satışa çıkardığı bir diğer ürün akıllı bileklik ve saat melezi bir formda olan Huawei Watch Fit mini oldu. Kahve deri ve buzlu beyaz şeklinde iki renk seçeneğiyle listelenen ürünün fiyatı 1.199 TL olarak açıklandı. Huawei Watc Fit mini’nin orijinal Watch Fit’den tek farkı küçülen ekranı. Mini modelde 1,47 inçlik dikdörtgen AMOLED ekran yer alıyor.

50m’ye (5 ATM)  kadar su sızıntılarına karşı dayanıklılık, kalp atış hızı takibi, SpO2 izleme ve 14 güne kadar pil ömrü sunan bileklik 96 adet egzersiz modunu desteklemekte. Uzaktan deklanşör butonu, müzik kontörlü, anında mesaj yanıtlama, nabız ölçer ve stres takibi, Huawei Watch Fit mini’nin öne çıkan diğer bazı özellikleri.

 Huawei Sound Joy Taşınabilir Hoparlör

Huawei Sound Joy, günlük kullanım için tasarlanmış kompakt, şık ve taşınabilir bir hoparlör. Dokuma kumaş tasarımı, IP67 dereceli toza ve suya dayanıklılık ve kaymaz yüzey, hoparlörü dayanıklı bir hale getiriyor. 26 saate kadar çalma süresini destekleyen 8800 mAh geniş kapasiteli dahili pili ve hızlı şarj desteği ile geliyor.

202 mm yüksekliğinde ve 680 g ağırlığında ve 73 mm çapında olan HUAWEI Sound Joy’u taşıması bir su şişesi gibi taşımak kadar kolay. Yaklaşık 3 saatte şarj olan taşınabilir hoparlörün fiyatı 2.199 TL olarak açıklandı.  Ürün siyah ve yeşil renklerde listeleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu