Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriOnePlusTeknoloji

Dün 1, bugün 2! OnePlus 6 feci bir güncelleme aldı!

Android ekosistemindeki en büyük sorun güncellemedir. Bu sorunu geçtiğimiz gün yapılan Apple Geliştiriciler Konferansında da dile getirildi. Tam bir yıl önce sunulan Android Oreo güncellemesinin halen sadece %6’lık telefonda kullanılabilmesini eleştiren Apple’ın bu konuda oldukça haklı olduğunu düşünüyoruz ama en azından Google ya da üreticiler telefonları yavaşlatmıyor. Bunu da belirtelim. Bildiğiniz gibi geçtiğimi ay itibariyle OnePlus 6 satışa sunuldu ve gelişmiş kamera yetenekleri ile de öne çıktı. Bazı özelliklerin olmaması ile ilgili ciddi eleştiri alan OnePlus bugün yaptığı bir güncelleme ile tüm eksikleri giderdi.

OnePlus 6 güncelleme
OnePlus 6 güncelleme

OnePlus 6 kamera güncellemesi geldi!

Ortaya çıkan 212MB büyüklüğündeki güncelleme ile birlikte ön kameraya bokeh efekti veren portre modu geldi. Bu mod telefonda vardı ama yeterli bir performans ortaya koyamıyordu. Bu da firma tarafından yapılan güncelleme ile düzeltildi. Bokeh efektinin canlı olarak gösterilmesi de bu güncelleme ile bizlere sunuluyor. Ayrıca görüşme sırasındaki sesin arttırılması için de bir güncelleme yapıldı.

Bu tarz güncellemeler ile OnePlus ve diğer Çinli üreticiler kullanıcıların isteklerini karşılıyor. Büyük üreticilerin ise git gide kullanıcılardan ve gazetecilerden koptuğunu görüyoruz…

https://www.teknoburada.net/galeriler/antutu-en-guclu-android-telefonlari-acikladi-zirve-bir-kez-daha-degisti/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu