Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Resmi olarak açıklandı! Xiaomi Mi Mix 3 dünyada ilkleri gerçekleştirecek

Tanıtım tarihi daha dün açıklanan Xiaomi Mi Mix 3 cephesinde çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Xiaomi daha önce nasıl bir tasarıma sahip olacağını bizlere gösterdiği telefon için iki yeni poster paylaştı. Bu posterler Mi Mix 3’ün dünyada ilkleri gerçekleştiren bir telefon olacağını gösteriyor.

Xiaomi Mi Mix 3
Xiaomi Mi Mix 3

Xiaomi Mi Mix 3 5G desteği ve 10GB RAM ile gelecek

İlk olarak 5G desteğinden başlayalım. Gelecek yıl 5G destekli ilk telefonları görmeyi umarken, Xiaomi bizleri daha fazla bekletmeden ilk 5G destekli telefonu karşımıza çıkarıyor. Qualcomm’un 5G ağını desteklemek üzere tasarlanan yeni nesil işlemcisi 8150 henüz piyasaya sürülmedi. Dolayısıyla Mi Mix 3’te Snapdragon 845 işlemcisi yer alacak. Telefonun 5G ağını desteklemesi ise eklenti bir taban üzerinden gerçekleştirilecek. Xiaomi ve Qualcomm’un son yıllardaki iş birliği göz önüne alındığında bu gerçekleşmesi muhtemel bir gelişme.

Oppo Find X’in 10GB RAM’e sahip bir versiyonu daha önce kriter testinde karşımıza çıktı. Ancak bu tarafta 10GB RAM ile çıkış yapan ilk telefon görünüşe bakılırsa Mi Mix 3 olacak. Ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı, AMOLED ekran, 3D gelişmiş yüz tanıma sistemi ve çift arka kamera telefonda öne çıkan diğer özellikler olacak.

 

İşte Huawei Mate 20, Mate 20 Pro ve Mate 20 X fiyatı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu