Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S23 Ultra Bir Gece Görüş Cihazı Olacak

Galaxy S23 Ultra modeli gecek çekimleri söz konusu olduğunda tüm rakiplerinden daha iyi olacak. Telefon, gece görüş cihazına benzetiliyor.

Galaxy S23 Ultra birçok rakibinde yer alan 1 inçlik Sony sensörü kullanmayacak olsa da, belli noktalarda rakiplerinden daha iyi bir performans gösterebilir. Samsung’a yakın kaynaklardan biri olan Ice Universe’e göre gece çekim özelliği bunlardan biri olacak. Kaynağın 200 megapiksellik ana kameraya vurgu yaparak aktardıklarına göre, S23 UItra’nın gece çekim özelliği o kadar iyi olacak ki, bazıları telefonu bir gece görüş kamerasına benzetebilir.

Galaxy S23 Ultra’nın yüksek kalitede gece çekimleri piksellerin gruplar halinde birleştirilmesiyle elde edilecek. Bu nedenle görüntünün orijinal hali çekim değerinden daha düşük olacak. Örneklendirmek gerekirse, gece modunda 16 megapiksel çözünürlükte çekilen bir görüntünün çıktısı 12.5 megapiksel olacak. Daha parlak bir görünüm sunacak olan fotoğrafların bugüne kadarki en iyi gece çekimleri olması bekleniyor.

Galaxy S23 Ultra Neler Sunacak?

Galaxy S23 Ultra’nın arkasında dört kamera yer almaya devam edecek. Ana kamerada 200 megapiksel çözünürlüğünde bir sensör olacak. Diğer üç kamera Galaxy S22 Ultra ile aynı kalacak.

S23 Ultra’nın resmi görseli geçtiğimiz gün sızdırıldı. Telefon, öncül modeli olan S22 Ultra’dan neredeyse farksız görünüyor. Tüm bölgelerde Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisiyle satışa konacak telefon bir kez daha dahili S-Pen kalemiyle rakiplerinden farklı bir kullanıcı deneyimi yaşatacak. Şubat ayı başında tanıtılacak telefonun yumuşak karnının ise bir kez daha 45 watt’lık şarj desteği olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu