Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Find N Türkiye Pazarında Satışa Sunulacak mı?

Katlanabilir akıllı telefon dünyasına yeni bir soluk getiren OPPO Find N Türkiye pazarına giriş yapacak mı? Son gelişmelere göz atalım.

OPPO Find N sıra dışı ekran formatı ve yeni nesil menteşe sistemiyle birlikte akıllı telefon dünyasında taşları yerinden oynattı diyebiliriz. Kısa süre önce Çin’de satışa sunulan katlanabilir telefon ülkesinde deyim yerindeyse peynir ekmek gibi satıyor. Telefon, rekabetçi bir fiyattan satışa sunulurken ilk satışlarda stokların tükenmesi sadece birkaç dakika sürdü. Peki OPPO Find N Türkiye ve daha birçok ülkede tüketicilerle buluşacak mı? Konu hakkında alt markalardan OnePlus’ın küresel topluluk üyelerinden biri beklenen açıklamayı yaptı.

Üyeye göre katlanabilir akıllı telefon yakın zamanda küresel çapta piyasaya sürülmeyecek. Daha açık olmak gerekirse üye (Danial D.), ” Bu cihaz uluslararası pazara çıkmıyor ve bu cihaz sadece Çin’e özgüdür. ” diyerek bu yönde net görünen bir açıklama yaptı. OnePlus Lab2 olarak bilinin forum üyelerinden bazıları Find N’i inceleme şansı elde edebilmek için başvurularda bulunabilecekler. Fakat telefonun son kullanıcı ile buluşması şu an için pek mümkün görünmüyor.

OPPO Find N

OPPO Find N ülkesi Çin’de iki bellek seçeneğiyle satışa sunuluyor. Telefon için belirlenen fiyatlara gelince; 8GB RAM + 256GB depolamaya sahip modelde fiyat 7.699 Yuan (1.210 $), 12GB RAM + 512GB depolama sunan modelde ise fiyat 8.999 Yuan  (1.410$) şeklinde. Telefon hakkında tüm detaylar için alt bölümdeki ön inceleme videosuna göz atabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu