Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Mix 4 özellikleri sızdı! Ortalık toz duman

Xiaomi’nin Mi Mix serisi cihazları her zaman için ilgi odağı oldu. Xiaomi Mi Mix 4 ürün yol haritasına göre önümüzdeki aylarda tanıtılacak. Etrafa saçılan bazı bilgiler Mi Mix 4’ün ortalığı toza dumana katacağını gösteriyor. Weibo’da yayınlanan bir görüntüde Mi Mix 4’ün 120Hz yenileme hızına sahip bir erkana vee 100W gücünde hızlı şarj desteği gibi gelişmiş özellikler barındırdığı belirtiliyor.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Xiaomi Mi Mix 4 özellikleri

Telefonda Samsung üretimi 2K çözünürlüğünde 120Hz ve HDR10 desteğine sahip Super AMOLED ekran kullanılacak. Ekran boyutu şu an için belirtilmiyor.

Mi Mix 4’ün işlemci biriminde beklendiği gibi Snapdraogn 855 yer alacak. Bellek birimleri arasında 16 GB RAM ve 1 TB (UFS 3.1) depolamanın olması bizlerde şaşkınlık yaratmadı değil.

Telefonda dört arka kamera olacak ve ana kamera 64 megapiksel görünüyor. Sızıntı ilginçtir ki Mi Mix 4’ün DxOMark testinden 115 puan olacağını belirtiyor.

HFNAS çipine sahip çift stereo hoparlör, IP68 sertifikası, 4.500 mAh büyüklüğünde pil, 100w hızlı şarj desteği ve 50w kablosuz hızlı şarj gibi detaylara baktığımızda bunların bazılarının gerçek olmayacağını düşünüyoruz. Teknik özellikler hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sizce bu detaylar gerçek olabilir mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu