Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriIQOOMobirollerTeknoloji

iQOO 9T için Tarih Verildi! Canavar Geliyor

Mobil devinin yeni akıllı telefonu iQOO 9T için tarih verildi. Akıllı telefon güçlü özelliklerle gelecek. İşte tüm detaylar.

iQOO 9 serisi ile yoğun ilgi gören şirket, şimdi yeni bir akıllı telefonu için hazırlıklara başladı. Kayıtlara iQOO 9T olarak geçen yeni akıllı telefon çok güçlü özellikleriyle yakın bir tarihte çıkış yapacak. Gelin telefonun tüm özelliklerine göz atalım.

iQOO 9T Ne Zaman Çıkış Yapacak?

Mobil devinin yeni telefonun çıkış tarihinden önce sizlere özelliklerinden bahsedelim. Bilgilere göre akıllı telefon, 2K çözünürlüğünde 120Hz yenilemeli LTPO AMOLED ekran ile gelecek. Telefona Qualcomm’un en güçlü yonga seti olan Snapdragon 8+ Gen 1 modeli sisteme güç sağlayacak. Bellek kısmında ise 8GB/12GB RAM ve 256GB/512GB dahili depolama seçeneklerinin varlığından söz ediliyor.

Güvenlik için ekranda ultrasonik parmak izi okuyucu yer alacak. Optik tarafta ise 50 Megapiksel birincil kamera yer alacak. 200W kablolu şarj ve 65W kablosuz şarj pil kısmında görev alacak. Telefonun tüm bu özellikleriyle fotoğrafçılık, video çekimi, oyun/günlük kullanım ve benzeri her kullanımda kullanıcısının yanında olacağını düşünüyoruz.

Akıllı telefon bildirilenlere göre temmuz ayında rekabetçi fiyat hedefiyle çıkış yapacak. Asya bölgesinde tanıtılması beklenen akıllı telefon umarız ki ülkemizde de satışa sunulur. Böylece yeni bir amiral gemisi akıllı telefon ülkemizde yer alır. Mobil pazarın en yeni gelişmeleri için sıkı takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu