Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobil UygulamalarMobirollerTeknoloji

Farklılık Sevenler İçin Niagara Launcher’in Kararlı Sürümü Yayınlandı!

Play Store’da Niagara Launcher kararlı sürümü yayınlandı. Birçok kişileştirme özelliklerini de içeren launcher uygulaması kullanıcılara neler sunuyor?

Niagara Launcher uygulamasının kararlı sürümü bugün itibariyle Android kullanıcıları için yayınlandı. Akıllı telefon kullanıcıları cihazlarında kişiselletirme ayarları yaparak farklı görünümler elde etmeyi seviyor. Android ekosistemi ise akıllı telefon kullanıcılarına istedikleri birçok kişiselleştirme ayarlarını yapabilme imkanını tanıyor. Hatta bazı kullanıcılar Android ekosistemin sunduğu özelleştirme ayarlarından dolayı iOS platformunu da tercih etmiyor. Şimdi ise farklılık seven akıllı telefon kullanıcıları için Google Play’de yeni bir launcher uygulaması yayınlandı.

Uygulama ilk aşamada aslında Android cihazlar için el feneri uygulaması olarak tasarlanmıştı. Ancak daha sonra launcher uygulaması olarak değiştirildi. Uygulama 4 yıllık geliştirme ve 2 yıllık test aşamalarını tamamladıktan sonra bugün itibariyle kararlı sürümü ile Google Play’de yayınlandı. Uygulama geniş ekranlı akıllı telefonların kullanımının kolaylaştırılması için tasarlandı. Çünkü uygulamalar düzenli ve erişimi kolay şekilde ana ekrana yerleştirilebiliyor.

İlk olarak XDA üyesi tarafından geliştirilen uygulama daha sonra Maxr1998 geliştiricisi tarafından devralındı ve 2 yıl süreyle Google Play Store’da erken erişime açıldı. Uygulama diğer launcher uygulamalarına göre minimal bir ana ekran düzenine sahip. Bu da kullanıcıların istedikleri öğeye ekran üzerinde kolayca ulaşabilmesini sağlıyor.

Niagara Launcher

Uygulama alfabetik sırayla tasarlanan bir listeye ve kaydırma çubuğuna sahip. Favori uygulamaları ekranın en üst tarafında olacak şekilde özelleştirme imkanı da veriyor. Ayrıca bildirimlere, yaklaşan takvim etkinliklerine, e-postalara kolayca erişebilme imkanı da sunuyor. Gelen bildirimlere de ön izleme yapılabiliyor ve tek dokunuşla yanıt verilebiliyor.

Uygulama ana ekran, yazı tipi renkleri, uygulama simgeleri vb. birçok kişiselleştirebilme ayarlarını ücretsiz bir şekilde kullanıcılara sunuyor. Ancak hava durumu, widget, takvim, özel kaydırma simgeleri, özel yazı tipleri gibi kişiselleştirebilme özellikleri içinde kullanıcılara ayrı bir Premium abonelik sunmakta.

Uygulama bugün Google Play Store’da ücretsiz olarak yayınlandı. Kullanıcılar Premium aboneliğe de 6 Dolar yerine şu anda erken erişime özel 4 Dolar ödeyerek sahip olabiliyor. Ancak bu özel teklif sadece birkaç gün için geçerli.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu