Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei Mate 50 Pro ile Çentik Yeniden Gelebilir

Huawei Mate 50 Pro cephesinden sızdırılan bir fotoğraf kafaları karıştırmadı değil. Mate 50 Pro çentikli bir ekranla mı gelecek?

Huawei Mate 50 Pro modelinin ne zaman tanıtılacağı şu an için gizemini koruyor. Fakat yaşanan gelişmeler bu yıl özellikle yaz döneminde Mate 50 Pro’nun tanıtılacağı ihtimalini yüksek tutuyor. Gelelim telefon cephesinden sızdırılan yeni bir fotoğrafa.

Güvenilir bir kaynak resmi Weibo hesabından bir ekran koruyucu paylaştı. Bu ekranın koruyucusunun Mate 50 Pro’ya ait olduğu iddia edildi. Buraya kadar her şey normal görünürken, ekran koruyucunun çentikli bir yapıda olması kafaları karıştırmadı değil. Mate 20 Pro ve Mate 30 Pro’da çentikli bir ekran tercih eden Huawei, söz konusu Mate 40 Pro olduğunda ekran üzerinde kamera deliğinin konumlandılrıldığı tasarım dilini benimsedi. Mate 50 Pro ile birlikte tekrar çentiğe döner mi bilmiyoruz. Hele ki Apple’ın da iPhone 14 serisi ile birlikte çentikten vazgeçeceği şu dönemde.

Mate 50 Pro’da çentik Mate 20 Pro ve Mate 30 Pro ile kıyaslandığında daha küçük görünüyor. Diğer taraftan sızdırılan bu ekran koyucusu telefonun yanlardan kavisli bir ekrana sahip olacağını onaylıyor. Konu hakkında sizin düşüncelerini merak etmiyor değiliz. Sizce çentikli bir ekran mı, yoksa Mate 40 Pro zaten güzel görünen bir telefondu, bu tasarımın geliştirilmesi yeterli mi?

Huawei P50 Pro Türkiye’ye Geliyor

Öte yandan Huawei, 17 Mart tarihinde ülkemizde gerçekleştireceği etkinlikte P50 Pro ve P50 Pocket modellerini duyuracak. Telefonların en çok Türkiye fiyatları merak edilirken, etkinlikte ayrıca Huawei Nova 9 SE modeli de görücüye çıkacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu