Akıllı SaatXiaomi

Xiaomi Watch 2 Karşınızda, İşte İlk Bilgiler

Xiaomi'nin bir sonraki akıllı saati detaylandırıldı. Xiaomi Watch 2, MWC 2024 etkinliğinde Xiaomi 14 serisiyle birlikte tanıtılacak.

Xiaomi, Watch 2 Pro’yu geçen yıl Eylül ayında piyasaya sürdü. Henüz yayınlanan bir rapora göre şirket yeni bir akıllı saat üzerinde çalışıyor ve bu yeni cihaz MWC 2024 etkinliğinde görücüye çıkacak. Sızıntıya göre akıllı saat Xiaomi Watch 2 ismiyle çıkış yapacak. Winfuture, markanın yakında çıkacak giyilebilir cihazıyla ilgili önemli bilgileri paylaştı, site ayrıca akıllı saatin bir de görüntüsünü yayınladı.

Xiaomi Watch 2 Sızdırıldı

Yeni model, önceki Watch 2 Pro ile aynı tasarıma sahip olacak, tek fark Watch 2’nin sağ tarafında bir taç olmayacak. Akıllı saatte 466 x 466 piksel çözünürlüğe ve her zaman açık moda sahip1,43 inçlik dairesel AMOLED ekran yer alacak. Ekran, cam kapak nedeniyle ilk bakışta görülemeyen geniş bir çerçeveye sahip. Akıllı saat 5ATM suya dayanıklı olacak.

Watch 2’nin, Pro modeliyle aynı olan Snapdragon W5+ Gen 1 dört çekirdekli yonga seti tarafından desteklendiği gelen bilgiler arasında. 65 saate kadar pil ömrü sunması bekleniyor. Giyilebilir cihaz, Google’ın WearOS işletim sistemi üzerinde çalışacak ve Google Cüzdan, Google Haritalar, Play Store ve daha birçok Google uygulaması ön yüklü olacak. Bluetooth 5.2, WiFi, NFC, GPS ve GNSS bağlantı özellikleri arasında. Cihazın LTE uyumlu bir versiyonu ise olmayacak.

Xiaomi Watch 2 sağlık tarafında 150 spor modunu destekleyecek. Ayrıca uyku monitörü, SpO2 sensörü, kalp atış hızı monitörü ve adım sayacı gibi alışılmış sensörlerle de donatılacak. Raporda, Xiaomi Watch 2’nin hali hazırda birçok perakendecide piyasaya bağlı olarak 199 Euro ile 219 Euro arasında değişen fiyatlardan satışa sunulacağı bildiriliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu