GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerQualcommTeknoloji

Bose Tercihini Qualcomm S5 Audio’dan Yana Kullandı!

Yonga seti devi Qualcomm’un ataklar gelmeye devam ediyor. Bose, tercihini Qualcomm S5 Audio’dan yana kullanacağını açıkladı.

Ünlü ses üreticisi Bose; Qualcomm’un IFA etkinliğinde, Qualcomm kablosuz ses ve müzik platformlarını birinci sınıf kulaklık, kulaklık, hoparlör ve ses çubuğu portföylerine entegre ederek işbirliğini genişleteceğini duyurdu. Qualcomm S5 Audio yakında Bose’un ürünlerinde yer alacak.

Bose, zengin kullanıcı deneyimleri sunacak güçlü işleme ve düşük güç yeteneklerinden yararlanarak Qualcomm S5 çiplerini gelecekteki kablosuz ses cihazlarına dahil edeceğini de sözlerine ekledi. Bu yılın başlarında duyurulan Qualcomm S5 Audio platformu, tüm gün kullanım için ultra düşük güç performansını ve sağlam, yüksek performanslı kablosuz bağlantıyı destekliyor.

Qualcomm S5 Ses Platformu (QCC517x), Snapdragon Ses teknolojisini, Çok Noktalı Bluetooth kablosuz bağlantısını, 3. Nesil Uyarlanabilir Aktif Gürültü Önlemeyi ve daha fazlasına destek veriyor.

Qualcomm S5 Audio özellikleri

  • 6-bit 44.1kHz CD Kayıpsız Bluetooth ses kalitesi
  • 24-bit 96kHz yüksek çözünürlüklü Bluetooth ses kalitesi
  • Kristal netliğinde aramalar için 32kHz süper geniş bant sesli arama kalitesi
  • İçerik oluşturucular için stereo kayıt, kaydedilen içeriğin stereo sesle etkinleştirilmesi
  • Çok yoğun RF ortamlarında bile sağlam bağlantı
  • 68 ms düşük gecikmeli ses ve ses geri kanalı ile oyun modu
  • LE Audio’nun çift modlu, düşük güçte optimize edilmiş entegrasyonu
  • Çok noktalı Bluetooth kablosuz bağlantı
  • 3. Nesil Uyarlanabilir Aktif Gürültü Önleme

Qualcomm S5 Audio

Bose, ilk olarak Qualcomm S5 Audio çiplerini hangi cihazın entegre edeceğini açıklamadı. Qualcomm CEO’su Cristiano Amon, Bose CEO’su Lila Snyder’a etkinlikte en sevdiği Bose ürününü sorduğunda, o ürünün henüz piyasaya sürülmediğini söyledi.

Bose çok yakında QuietComfort Earbuds II’yi duyuracak. Bu, Aktif Gürültü Önlemeyi (ANC) destekleyecek, kontroller için özelleştirmeler ile gelecek. Bu kulaklık ekolayzır ön ayarlarını destekleyecek ve tek bir şarjla 6 saate kadar kullanım sunacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu