Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerVivo

Vivo Snapdragon 870 İşlemcili Redmi K40’a İddialı Bir Rakip Hazırlıyor

Vivo Snapdragon 870 işlemcili yeni bir telefon hazırlıyor. Google Play Console veri tabanında ortaya çıkan telefona göz atıyoruz.

Yakın zamanda Çin’in bir numaralı akıllı telefon üreticisi olan Vivo Snapdragon 870 işlemcisinden güç alan yeni bir telefon hazırlığında. V2118A model numarasını taşıyan gizemli telefonun bazı teknik özellikleri şimdiden belli. Üstelik telefonun önden nasıl görüneceğini de biliyoruz.

Google Play Console’da görüntülenen telefonda ekranın sağ üst köşesinde ön kamerayı görebilirsiniz. Sağ tarafında ses tuşları ve parmak izi tarayıcısına ev sahipliği yapan güç butonu dikkat çekiyor.

Liste, V2118A model numaralı telefonun Qualcomm’un Snapdragon 870 işlemcisinden güç alacağını gösteriyor. Aynı işlemcinin Redmi K40 / POCO F3 modelinde de yer aldığını hatırlatalım. Android 11 ile çıkış yapacağı anlaşılan telefonda 8GB RAM’in yer alacağı görülüyor. Dahili depolamanın 128GB olacağı telefonda 256GB modelin olacağı da gelen bilgiler arasında.

5G desteği içermesi beklenen telefonda ekran boyutu şu an için gizemini korusa da, panel Full HD + çözünürlüğünde ve AMOLE tabanlı olacak. Vivo’nun bu gizemli telefonunda ekran boyutu, kamera bilgileri, pil , depolama çeşitleri vb. diğer bilgiler şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak yakın zamanda gerçekleşecek sızıntılarla telefon hakkında tüm detaylara sahip olacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu