Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Mi Mix 2s özellikleri ve tanıtım videosuyla karşınızda!

27 Mart tarihinde resmi duyuru gerçekleştirilecek Xiaomi Mi Mix 2s cephesinden bilgiler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün telefonun önden tasarımını gösteren bazı görüntüler yayımlayan Xiaomi, bu defa bir tanıtım videosu karşımıza çıkardı.

Xiaomi Mi Mix 2S özellikleri

Ayrıca tanıtıma sayılı günler kala sızdırılan bir görsel Mi Mix 2s’in başlıca özelliklerini gün yüzüne çıkardı. 5.99 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüklü ekrana sahip olacak telefona sekiz çekirdekli Snapdragon 845 işlemcisi güç verecek. Bellek birimi dolu dolu olan telefonda 8GB RAM ve 256GB dahili depolama göreceğiz.

Xiaomi Mi Mix 2s
Xiaomi Mi Mix 2s

Yayımlanan görüntüye bakılırsa Mi Mix 2s’in seramikten üretileceği anlaşılıyor. Muhtemelen 6GB RAM / 128GB’lık modelde seramik kasa kullanılmayacak.

Tanıtım videosuna gelince; gişe rekorları kıran Pasifik Savaşı 2 filminin bir fragmanı diyebileceğimiz videoda Mi Mix 2s’in bazı özellikleri ilişkilendiriliyor. Videoya bakıldığında  Mi Mix 2s’in oyun yetenekleriyle ve tasarım özellikleriyle ön planda olacağını  söylemek mümkün. Kısa bir anda Mi Mix 2s’in arka videoda göze çarpıyor, ancak bu görüntüden telefonda çift arka kamera olup olmadığı anlaşılamıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu