Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerOyun HaberleriTeknoloji

PES 2022 Şimdi Oluyor! eFootball 2022 Güncelleme Alacak!

Konami bir süredir ertelediği eFootball 2022 güncellemesinin duyurdu. PES 2022 nihayet oynanabilir seviyeye çıkacak. İşte detaylar.

FIFA serisi karşısında tarihi bir hezimete uğrayan PES serisi bu yıl ilginç bir şekilde eFootball’a evrilmişti. Oyunu bir de ücretsiz yapan Konami PES 2022 bekleyenleri fazlasıyla üzmüştü. Çünkü eFootball 2022 denilen oyun grafikleri, oyun motoru ve yetersiz takım desteği ile resmen 2000’li yılların başından kalma bir oyun gibi görünüyordu.

PES 2022 nihayet toparlanıyor!

Konami bu sorunun farkında olduklarını ve güncelleme ile sorunları çözüp oyunu yepyeni bir hale getireceklerini açıklamıştı. Ancak planlar tutmadı ve güncelleme yaklaşık olarak 4-5 ay ertelenmişti. Bugün nihayet Konami cephesinden açıkalama geldi. Konami attığı tweet’te; “eFootball 2022 için güncellemenin (sürüm 1.0. 0) 14 Nisan 2022’de yayınlanacağını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

14 Nisan tarihinde bu güncelleme, PC, PS5, PS4, Xbox Series X/S ve Xbox One platformlarına aynı gün gelecek. Güncelleme duyurusunda Konami ayrıca “Vermiş olduğumuz her türlü rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.” ifadelerine de yer verdi. Son yılların en kötü çıkışını yapan eFootball 2022 son güncelleme ile oynanabilir hale gelecek gibi görünüyor.

Oyun devi ayrıca bu güncelleme ile ilgili olarak; “Kullanıcılarımızdan aldığımız geri bildirimlerden yola çıkarak hataları düzeltmeye, oyun dengesini ayarlamaya ve oyunu kullanıcılarımız için daha da eğlenceli hale getirmek için oyuna yeni öğeler eklemeye çalıştık. Güncellemenin bir parçası olarak Dream Team adlı yeni bir oyun modu tanıtılacak ve bu da oyuncuların “kendi takımlarını kurmanın keyfini çıkarmasına ve dünyanın dört bir yanından diğer Rüya Takımlarını ele geçirmesine” olanak sağlayacak.” dedi.

PES 2022 Sistem Gereksinimleri

Ücretsiz olarak sunulan son güncelleme ile bakalım eFootball 2022, FIFA 22’ye rakip olabilecek seviyeye çıkabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu