Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S21 hızlı şarjı ile Sertifikayı aldı!!! Hayal kırıklığı içerebilir!

Samsung’un, bir sonraki amiral gemisi Galaxy S21 ile ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Cihaz şimdi de hızlı şarjı ile birlikte 3C sertifikasını aldı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, önümüzdeki yıl piyasaya süreceği Galaxy S21 serisi için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son birkaç aydır sızıntılarıyla çeşitli yerlerde görülen bu telefonlar, yavaş yavaş netlik kazanmaya başladılar artık. İlk olarak belirtmek isteriz ki yeni nesil Galaxy S21 modellerinde ekran altı kameraya yer verilmeyecek. Bunun sebebi de seri üretime geçilememesi ve şirketin henüz bu teknolojiye hazır olmamasından kaynaklanıyor. Yani ekran altı kameraları ancak, Fold 3 ya da Galaxy S22 modellerinde görmemiz mümkün olabilir. Tabii bunu yine zaman gösterecektir; neticede şirket orta sınıf telefonunda bile bu teknolojiye yer verebilir.

Dün bazı yabancı medyalarda Samsung’un, Galaxy S21 serisini erkenden piyasaya süreceğine dair iddialar ortaya atıldı. Hatta bazı tedarikçilere de ürünlerini erkenden temin etmek üzere bir mesaj gittiği de sızıntılar arasında yer alıyor. Yani Samsung’un bir sonraki amiral gemisi bu yıl sonuna doğru piyasaya sürülebilir.

Buna ek olarak bazı sertifika siteleri ve Geekbench raporları da S21′in bazı temel özelliklerini ortaya çıkarıyor. Bugün 3C sertifika sitesini ziyaret eden Galaxy S21, akıl almaz şekilde 25W standart şarj başlığı ile görüldü. Zira Xiaomi’nin 100W, OPPO’nun 125W ve realme’nin de 65W gibi şarj teknolojililerini benimsediği şu dönemlerde, Samsung’un 25W‘da tıkanıp kalması pek normal gelmiyor. Ancak Koreli şirketin, Galaxy Note 7‘den sonra yoğurdu üfleyerek yemesini de anlayışla karşılamak gerekiyor.

Yukarıdaki sertifika raporunda da görüldüğü üzere Galaxy S21, SMG9910 model numarasıyla gelecek ve 25Wat‘da((11.0VDC, 2.25A)  hızlı şarjı destekleyecek. Buna ek olarak aynı sertifika, S21’in 5G ile geleceğini de onaylanıyor. Bunun dışında ise pek fazla bilgi vermiyor.

Daha önceki haberlerimizden yola çıkacak olursak S21 serisi, Exynos 2100 ve Snapdragon 875 olmak üzere iki çeşit yonga seti ile donatılacak. Ek olarak cihazlarda yüksek yenileme hızına sahip ekranlar olacak ve 108 megapiksellik de lenslere yer verilecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu