Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi J18s Katlanabilir Telefon Ekran Altı Kamera İle Geliyor!

Katlanabilir akıllı telefonları ile milyonlara ulaşması beklenen Xiaomi’den yeni haberler var. Xiaomi J18s ekran altı kamera ile gelecek.

Birbirinden farklı telefon modelleri duyurmaya devam eden Xiaomi‘den yeni haberler gelmeye devam ediyor. Hem ülkemiz de hem de dünyanın dört bir yanında milyonlarca kullanıcısı bulunan şirket, 2021 amiral gemileri ile şu sıralar rakiplerine göz dağı veriyor. Her ürettiği akıllı telefon da seviyeyi bir tık daha yukarı çıkaran şirket, en güçlü Android akıllı telefonun da sahibi. Dün yaptığımız haberler de dünyanın en güçlü akıllı telefonlarından söz etmiştik. Listenin ilk sırasında oyuncu telefonu Xiaomi Black Shark 4 yer almıştı. Şirket daha bu başarıyı sindiremezken şimdi de yeni bir telefon ile gündeme geldi. Xiaomi J18s geliyor.

Katlanabilir bir akıllı telefon olarak karşımıza çıkacak olan J18s ekran altı kamerası ile ilgi odağı haline gelmeyi planlıyor. Diğer akıllı telefonlarında olduğu gibi yeni akıllı telefon modelinde de yüksek kamera karşımız çıkaracak olan şirket, fotoğraf konusunda rakipsiz olacak.

Xiaomi J18s
Xiaomi J18s

Xiaomi J18s 10MP Üçlü Kamera İle Gelecek

Çin’de meydana gelen sızıntılara göre J18s katlanabilir bir akıllı telefon olarak piyasaya sürülecek. Kamerasını ekranın altında sunacak olan amiral gemisi 108MP’lik bu kamerası ile kusursuz fotoğraflar çekmeye olanak verecek. Şirketin ilk katlanabilir telefonu olan Mi Mix Fold’a da rakip olacağı söylenen yeni telefon, 90Hz ekran yenileme hızına sahip olacak. Ultra geniş özelliklere sahip üçlü kameraya sahip olması beklenen telefon modeli yakın da tanıtılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu