Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Honor Magic 4 Galaxy S22 Ultra’yı Ağlatacak

Honor’ın yeni amiral gemisi Honor Magic 4 Geekbench’te göründü. Telefon aldığı puan ile Galaxy S22 Ultra’nın gözünden yaş getirtecek.

Teknoloji dünyasının merakla beklediği MWC 2022‘ye sadece birkaç hafta kaldı. Bu etkinlikte Honor, yeni Magic serisi amiral gemisini tanıtacak. Etkinliğe sayılı günler kala ise telefon Geekbench performans testinde kendini gösterdi. Hem de ne gösterme. Bu telefon Galaxy S22 Ultra‘yı bile geride bırakmayı başarıyor.

Honor CEO’su George Zhao‘nun da duyurduğu bu telefon için “Standartların Ötesinde” sloganı kullanılıyor. Etkinlik sırasında telefonun özellikleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olacağımız için şimdilik bu canavar hakkında konuşmak için erken. Ancak görünüşe göre Honor yaptığı özelleştirmeler ile Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden tam verimi almayı başarıyor.

Honor’ın yeni canavarı @RODENT950 sayesinde ortaya çıktı. Çinli teknoloji üreticisinin telefonu, S22 Ultra’nın 1.215 puanına kıyasla 1.245 puanlık tek çekirdek puanı ile rakibinden bir adım önde olduğunu gösteriyor. Ancak asıl fark çoklu çekirdekte yaşanıyor.

Honor’un yeni telefonu, Galaxy S22 Ultra’nın 3.303 puanına karşılık çoklu çekirdekten tam 3.901 puan almayı başarıyor. Kaynak, her iki cihazın da aynı Snapdragon 8 Gen 1 yongası tarafından desteklendiğini doğruladı, bu nedenle Honor’un cihazında ne gibi iyileştirmeler yaptığını görmek ilginç olacak.

Honor Magic 4

Firmanın yonga setinin daha yüksek puanlar almak için hem yazılımsal hem de donanımsal küçük iyileştirmeler yapacağı ortada. Bu iyileştirmeler sayesinde telefon en hızlı modeller arasında kendine rahatlıkla yer bulacak gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu