Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Watch için geri sayım başladı!

Samsung’un yeni nesil giyilebilir ürünü Samsung Galaxy Watch, 9 Ağustos tarihinde yapılacak Galaxy Note 9 lansmanı ile birlikte tanıtılacak ve 24 Ağustos tarihinde de Galaxy Note 9 ile birlikte satışa sunulacak. Gelen bilgilere göre Samsung yeni nesil giyilebilir ürününde Gear S4 ismi yerine Galaxy Watch ismi ile yola devam edecek. Bu bizce de doğru bir yaklaşım bu isim hastalığının Galaxy S10 ile de son bulacağını ve Galaxy S 2019 gibi bir isim kullanılması gerektiğine şiddetle inanıyoruz.

Samsung Galaxy Watch özellikleri ne olacak?

Henüz ortada resmi bir özellik açıklaması bulunmuyor ama Samsung’un pil ve sağlık tarafında geliştirilmiş bir ürün ile karşımıza çıkmasını bekliyoruz. Bunun yanında Bixby’nin de yeni nesil Gear Watch ile kolumuza giriş yapacağı belirtiliyor. Bir kısım medya da Samsung’un Tizen işletim sistemi yerin Google‘ın giyilebilir ürünler için geliştirdiği WearOS ile işletim sistemi kullanacağını söylese de biz buna pek ihtimal vermiyoruz.

Samsung bize kaç çeşit Gear Watch sunacak ve fiyatlandırmalar ne olacak bilemiyoruz ama Samsung’un Galaxy Note 9 ön siparişinde ya yeni nesil Gear Watch ya da Gear S3 Frontier gibi bir ürün hediye etmesini de bekliyoruz…

Samsung Ekran Altı Parmak İzi Sensörü İçin Son Hazırlıklarını Yapıyor!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu