Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNubiaTeknoloji

Nubia Red Magic 6S Pro Çıldırtıcı Özelliklerle Geliyor

Oyuncuların hayallerini süsleyecek Nubia Red Magic 6S Pro için tarih verildi. Bu telefon özellikleri ile mobil oyunları şahlandıracak.

Oyuncu telefonu furyası tam gaz devam ediyor. Bu süreçte oyunculara hitaben geliştirilen Nubia markası karşımıza çok yakında Nubia Red Magic 6S Pro ile çıkmaya hazırlanıyor. Teknik özellikleri ile konsollara kafa tutacak düzeyde olacak olan bu telefon fiyatı ile de dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor.

Nubia Red Magic 6S Pro özellikleri resmileşti

Şirket tarafından yayınlanan bugün resmi bir poster, Nubia Red Magic 6S Pro’nun bazı önemli özelliklerini ön plana çıkarıyor. Akıllı telefon ekranının 165Hz yenileme hızını destekleyeceğini ve Snapdragon 888 Plus yonga seti üzerine inşa edileceğini ortaya koyuyor.

Yayınlanan görsel ayrıca telefonun üçlü kamera ile donatılacağını da doğruluyor. Telefon, 120W hızlı şarjı destekleyeceğini onaylayan 3C’nin sertifikasyonunu geçtiğimiz günlerde almıştı. Bu yüzden telefonda 120W hızlı şarjın yer alacağını söyleyebiliriz.

Telefonda 165Hz yenileme hızına sahip 6.8 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde AMOLED ekran yer alacak. Snapdragon 888 Plus yonga setinden beslenecek olan bu model, yazılım ile RAM yükseltmeyi destekleyecek ve 18 GB RAM’e kadar destek verecek. 512 GB UFS 3.1 depolama ile gelecek olan telefonun arkasında 64 Megapiksel ana, 8 Megapiksel ultra geniş açılı lens ve 2 Megapiksel makro lens bulunacak. Ön tarafta ise 8 Megapiksellik selfie kamerası bizleri karşılayacak.

Nubia Red Magic 6S Pro

Kutusundan Red Magic UI 4.0 ile çalışan Android 11 işletim sistemi ile çıkacak olan bu telefonun 6 Eylül 2021 tarihinde Çin’de satışa sunulacağı söyleniyor.  Oyunlar için bir takım optimizasyon ve sıvı soğutma teknolojisini de barındıracak olan bu telefon yine maalesef ki Türkiye pazarında satılmayacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu