Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Bu Kez Hindistan’da Alev Aldı!

 Akıllı telefon pazarında yine alev alan telefonlar konuşulmaya başlandı. Hindistan’da Xiaomi Redmi Note 9 Pro aniden alev aldı.

Akıllı telefon sektöründe birbirinden yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Dün yaptığımız haberler de bataryası en büyük telefon modellerinden ve 108 MP kameraya sahip olan telefon modellerinden bahsetmiştik. Pazar da bir türlü sular durulmazken yepyeni gelişmeler de yaşanıyor. Piyasaya çıkacak olan yeni akıllı telefon modellerini merakla beklemeye devam ettiğimiz şu günler de pazar da hareketlenmeye başlandı. Pazar da alev alan telefon modelleri arasına bir yenisi daha eklenirken gözler de telefonun üreticisine çevrildi. Xiaomi Redmi Note 9 Pro Hindistan’da aniden alev aldı.

Bugün ortaya çıkan alev alan telefon ise Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi‘ye ait. Ülkemizde de oldukça sevilen telefon üreticisi Hindistan’da yeni bir gelişme ile gündeme geldi. Yakından takip ettiğimiz şirket alev alan telefon modeli ile uzun süre gündemden düşmeyecek gibi görünüyor.

"<yoastmark

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Aniden Alev Aldı

Hindistanlı genç bir kız 28 Nisan’da attığı Twitter’da yaptığı paylaşımda erkek kardeşinin telefonu olan Redmi Note 9 Pro modelinin aniden alev aldığını belirtti. Yapılan paylaşım şuan da Twitter üzerinde yer almazken telefonun da Aralık 2020’de alındığı ifade edildi. Yani yaklaşık dört aylık bir kullanım sağlayan genç, kardeşinin telefonunun alev aldığını görünce telefonu suya atarak söndürdüğünü belirtti. Olay sırasında kimse yaralanmazken gencin gönderiyi neden sildiğine de anlam verilemedi. Konuyla ilgili Xiaomi Hindistan genç kıza ulaşarak cihazın görüntülerini istedi. Şirket sorunun neyden kaynaklandığını araştırmaya devam ederken biz de alev alan telefonun ekran görüntülerine ulaşmayı başardık. Tahminlere göre cihazın alev alması harici bir güçten kaynaklanmış olabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu