Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy C10 geliyor! İşte son bilgiler

Bir süredir sessizliğe bürünen Samsung Galaxy C10 cephesinden önemli bilgiler geldi. İddiaya göre Galaxy C10 yazılımı (C9150ZCU0AQF2 yapı numarasına sahip) için test süreci başladı. Bu gelişme artık telefon için son hazırlıkların yapıldığı ve kısa süre içerisinde tanıtılacağı anlamına geliyor.

Galaxy C10 mobil dünyasında merakla uyandıran bir telefon, zira Samsung ilk kez bir akıllı telefonda çift arka kameraya geçiş yapacak. Çift kamera noktasında Samsung’un ses getirecek asıl telefonu ise yaz sonunda tanıtılacak Galaxy Note 8 olacak.

Samsung Galaxy C10
Samsung Galaxy C10

Geçtiğimiz günlerde detaylı görüntüleri yayınlanan Galaxy C10 modelinde dikey konumda yerleştirilen çift arka kamera göreceğiz. Galaxy C serisinin karakteristik tasarım anlayışını sürdüren telefonda arka kameralar ile optik yakınlaştırma ve geniş açılı çekimler gerçekleştirilebilecek. Snapdragon 660 işlemcisinden güç alacak telefonda ayrıca 6 inç büyüklüğünde Full HD Super AMOLED ekran, 6 GB RAM, 64 GB dahili depolama, Android 7.0 Nougat, Bixby sanal asistan hizmeti ve en az 4.000 mAh büyüklüğünde pil yer alacak.

 

 

OnePlus 5 yeni görüntüleri iPhone 7 Plus’ı hatırlatıyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu