Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Note 20 için One UI 4.1 Çıktı! Note 20 Oldu Size S22!

Samsung güncelleme konusunda vites yükseltti. Güney Koreli firma Galaxy Note 20 için One UI 4.1 güncellemesini indirime sundu.

Güney Koreli Samsung, Galaxy S22 serisi ile birlikte Android 12 işletim sistemine dayalı One UI 4.1 kabuğunu tanıttı. Bugün ise Galaxy Note 20 için One UI 4.1 güncellemesi OTA üzerinden indirime sunuldu. 2020 yılında çıkan bu Note serisinin Samsung’un son Note serisi olduğunu belirtelim. Muhtemelen bu cihaz uzun bir süre daha güncelleme almayacak.

One UI 4.1, hata düzeltmeleri ve Android güvenlik düzeltmeleriyle birlikte birçok iyileştirme getiriyor. Artık tüm mesajlaşma uygulamalarından tarihleri ​​okuyan ve Takvim uygulamasının kendisine veri girmeyi kolaylaştıran akıllı bir takvim var. Samsung Pay sistemi de geliştirildi. Galaxy Note20 kullanıcıları artık ehliyetlerini, biniş kartlarını, hatta araba anahtarlarını ve sinema biletlerini saklayabilecek ve Samsung uygulamasını Google Play ve Apple Wallet’a benzer hale getirecek.

RAM Plus, hemen hemen her üreticinin artık cihazlarına dahil ettiği bir RAM genişletme özelliğidir. One UI 4.1, RAM’i artırmak için 2 GB’den 8 GB’a kadar dört seçenek sunuyor. N98xFXXU3FVC5 sürüm numarasına sahip olan bu güncelleme her Android güncellemesi gibi kademe kademe sunuluyor. Ayarlar > Yazılım Güncelleme bölümünden güncellemenin gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz.

Fiyatı düşen Galaxy Note 20

Türkiye pazarına ise bu sürümün birkaç hafta içerisinde gelmesi bekleniyor. Yenilikler ile dolu olan bu sürüm ile özellikle performans ve stabilite alanında büyük iyileştirmelerin yapıldığını belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu