Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy Note 10 konsepti mükemmel görünüyor!

Galaxy S10 serisinin tanıtılmasının üzerinden çok geçmezken, Galaxy  Note 10 konuşulmaya başlandı. Galaxy S10 modeller için oluşturduğu konseptlerle tasarım anlayışını daha önceden isabet ettiren Phone Arena sitesi bu defa Note 10 için benzer bir süreç izliyor.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Galaxy Note 10 görüntüleri

Note 10 için yayınlanan görüntüler ilk etapta Galaxy S10 Plus ya da Galaxy S10 5G modellerini akla getiriyor. Ancak bu bir sonraki Note serisi telefonda bazı dokunuşlar olmayacak anlamına gelmiyor.

Galaxy Note10 sözünü ettiğimiz Galaxy S10 serisi telefonlara göre daha köşeli bir tasarım anlayışı benimseyecek. Tabii bunda S-Pen kalemin etkisi olacak. Kalem demişken, S-Pen bir kez daha Note serisi telefonun en güçlü yönü olacak. Note 9’da Bluetooth bağlantısına kavuşan kalemin donanım tarafında sağlayacağı gelişmeler bir kez daha merak uyandırıyor.

Note 10’un arkasına baktığımızda dörtlü kamera düzeni görüyoruz. Bu dörtlü kamera büyük büyük olasılıkla Galaxy S10 5G modelinde yer alan kamera birimiyle aynı olacak. Parmak izi tarayıcısı ekrana gömülü olacak telefonda 8GB / 12GB RAM ve 512GB / 1TB seçenekler görmeyi umuyoruz.

Samsung Galaxy S10 ailesi ilk indirimini aldı bile!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu