Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy Z Fold 4 İşte Böyle Görünecek

Samsung’un bir sonraki katlanabilir telefonu nasıl görünecek? Samsung Galaxy Z Fold 4 aylar öncesinden internete sızdırıldı.

Samsung görünüşe bakılırsa yeni nesil katlanabilir telefonlarını bu yıl daha erken piyasaya sürecek. Galaxy Z Flip 4’ün ardından bu defa Samsung Galaxy Z Fold 4 modelinin render görüntüleri şimdiden sızdırıldı. Görüntüler beklendiği gibi ünlü sızıntı kaynağı OnLeaks cephesinden geldi. Haftalar öncesinden gün yüzüne çıkan Galaxy Z Fold 4 bakalım neler sunacak?

Yayınlanan render görüntüleri Galaxy Z Fold 4 büyük ölçüde Galaxy Z Fold 3’e benzeyecek. Benzer şekilde Z Fold 4’ün hem iç hem de dış ekranlarının boyutu da aynı görünüyor. Arka bölümdeki üç kamera biriminde ise artık hap şeklinde bir muhafaza göremiyoruz. Bunun yerine sadece üç dairesel kamera modülü ve bir LED flaş bulunuyor.

Kapak yani dıştaki ekrana baktığımızda ekran üzerinde merkeze konumlandırılan bir selfie kamerası bulunuyor. Telefon açıldığında ise uçtan uca bir ekran karşımıza çıkıyor. Bir önceki nesilde olduğu gibi kamera ekran altına yerleştiriliyor. Rapora göre Samsung, ekran altı kamera konusunda iyileştirmeler yaptı.

Samsung Galaxy Z Fold 4 Özellikleri

Galaxy Z Fold 4’ün 6.2 inçlik bir kapak ekrana ve 7.6 inçlik bir iç ekrana sahip olacak. Bunlar, önceki modelde görüldüğü gibi aynı boyutlar. Ancak, Z Fold 3’ün 158.2×128.1×6.4mm boyutlarının aksine, Z Fold 4’te 155x130x7.1mm ebatlarındaki boyutlar telefonun farklı bir en boy oranına sahi olacağı anlamına geliyor.

Snapdragon 8 Gen 1+ işlemcisinden güç alacak telefonda 25 watt hızlı şarj destekli 4.400 mAh büyüklüğünde pil yer alacak. 12GB RAM + 256GB ve 12GB RAM + 512GB şeklinde bellek seçenekleriyle çıkış yapacak telefonda S-Pen desteği sürecek. Ancak telefon üzerinde bunun için bir yuva olmayacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu