Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 Beklenenden Önce Tanıtılacak

Yeni bir rapora göre Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5, haziran ayı başında seri üretime geçecek. Bu gelişme telefonların beklenenden önce çıkış yapacağı anlamına geliyor.

Samsung Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 katlanabilir telefonlar bir süreden beridir sızıntılara konu olmakta. Yeni bir gelişmede telefonların önceki modellere kıyasla bir ay daha erken tanıtılabileceğini gösteriyor.

Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4 geçen yıl ağustos ayında çıkış yaptı. Güvenilir bir kaynağa göre serinin devam modelleri bu yıl temmuz ayında tanıtılacak. Galaxy Z Fold5 ve Z Flip 5’in daha önce haziran sonunda seri üretime geçeceği belirtildi. Fakat şimdi Samsung’un takvimi değiştirdiği ve haziran başında seri üretime geçeceği aktarılıyor.

Son dönemde birçok Çinli marka yeni nesil katlanabilir telefonlarını görücüye çıkardı. Yine Google da 10 Mayıs’ta Pixel Fold ile sahne alacak. Görünüşe bakılırsa Samsung bu rekabette daha fazla geri kalıp pazar payını kimseye kaptırmak istemiyor.

Galaxy Z Flip 5
Galaxy Z Flip 5

Yeni nesil katlanabilir telefonlarda özellikle Galaxy Z Flip 5’te büyük bir değişme sahne olacağız. Samsung telefonun dış ekranını 3.4 inç seviyesine çıkaracak. Ayrıca yeni nesil su damlası menteşe sistemiyle Z Flip 5’te katlama esnasında oluşan boşluk ortadan kalkacak. Aynı menteşe Galaxy Z Fold 5’te de olacak.

Galaxy Z Fold 5’e baktığımızda serinin önceki modelleriyle benzer yapıda olacak. Dışta 6.2 inç, içte ise 7.6 inç büyüklüğünde ekranlara yer verilecek. Telefonların ikisi de hız aşırtılmış Snapdragon 8 Gen 2’den güç alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu