Akıllı TelefonAppleGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhone

iPhone SE 4 Beklenen Değişimi Sergileyecek

Yeni bir rapora göre SE serisindeki değiğim iPhone SE 4 ile başlayacak. Hatta telefonda iPhone 15'in bazı özellikleri yer alacak.

Apple’ın düşük fiyatlı iPhone SE serisinde dördüncü modelin ne zaman tanıtılacağı bilinmiyor. Zira Apple bu serinin döngüsünde hiçbir zaman tutarlı olmamıştır. Neyse iddialar şimdi iPhone SE 4 modeli için tekrar başladı. İddiaya göre akıllı telefonun serinin önceki modellerinden farklı görünmekle kalmayıp, iPhone 15 serisinde yer alan bazı işlevlere de sahip olacak.

MyDrivers sitesine göre iPhone SE4, USB Type-C konektörüyle donatılacak ve ayrıca sessiz mod kaydırıcısı yerine özelleştirilebilir bir düğmeye sahip olacak. Özelleştirilebilir bu tuşun yakın zamanda tanıtılan aksiyon tuşu olduğunu belirtelim. Sadece iPhone 15 Pro serisine özgü olan bu tuşun SE serisine getirileceği iddiası bakalım gerçekleşir mi? Kaynağa göre ayrıca bir sonraki SE modelinde 48 megapiksel arka kameraya geçiş yapılacak.

Daha önceki raporlara göre telefonda 60 Hz yenileme hızını destekleyen 6,1 inç ekran yer alacak. Önceki SE ailesi modellerde 4,7 inçlik bir ekran yer alıyordu. Ekranın büyümesiyle birlikte Apple muhtemelen bu seride çentiğe geçiş yapacak. Ayrıca telefonun fiyatının 478 ile 564 dolar arasında değişeceği söylentisi var. 2024 ya da 2025’te tanıtılması beklenen iPhone SE 4 modeliyle serinin artık yenilenmesi kaçınılmaz görünüyor.

Bir önceki iPhone SE modeli artık çağın gerisinde kalan tasarımı ve depolama özellikleriyle hala birçok ülkede satışta. Telefon üç bellek seçeneğiyle Apple’ın resmi sitesinde listeleniyor. Fiyatlar şu şekilde:

  • 64 GB depolama: 24.999 TL
  • 128 GB depolama: 26.999 TL
  • 256 GB depolama: 30.999 TL
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu