Akıllı TelefonGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPixel

Google Pixel 4 serisi OnePlus 7 Pro’nun izinden gidecek

Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL’nin tasarımları zaten Google tarafından teyit edildi. Şimdi telefonların başlıca özellikleri güvenilir bir kaynak tarafından gün yüzüne çıkarıldı.

Galaxy Note 10 modellerin tanıtılmasının artından gözler yılın ikinci yarısında tanıtımı gerçekleşecek bir başka seriye Pixel 4 modellere çevrildi. Ekrana gömülü ön kamera tasarım anlayışının benimseneceği ve ilk kez çift arka kameraya geçiş yapılacak Pixel 4 modellerin başlıca özelliklerine göz atıyoruz.

Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL özellikleri

Pixel 4’te 5.7 inç büyüklüğünde Full HD +, büyük modelde ise 6.3 inç büyüklüğünde Quad HD + AMOLED ekran yer alacak. Google’ın “Smooth Display” olarak pazarlayacağı bu ekran aynı zamanda 90Hz tazeleme hızına sahip olacak. OnePlus 7 Pro’nun bir numaralı pazarlama vurgusu olan bu 90Hz ekran özelliğini Pixel 4 modellerde görecek olmak bizleri şaşırtmadı değil.

Google ilk kez bir akıllı telefonda çift arka kameraya geçiş yapıyor. Ana kamera bir kez daha 12 megapikel çözünürlüğünde. Buna 16 megapiksel çözünürlüğe sahip telefoto lense eşlik edecek. Ultra geniş açılı kamera içinse 2020 yılı işaret ediliyor. Google gelecek yıl Pixel serisinde üç arka kameraya geçiş yapacak. Öte yandan, şirket Pixel 4 için mevcut bir aksesuar haline gelebilecek “DSLR benzeri bir ek” geliştirdiği söyleniyor. Bu konuda daha fazla ayrıntı sızdırılmış değil.

Snapdragon 855 işlemcisinden güç alacak telefonlarda pil kapasiteleri 2.800 mAh ve 3.700 mAh şeklinde olacak. Bunun yanı sıra telefonlarda  6GB RAM, 64GB / 128GB dahili depolama, stereo hoparlör, Titan M güvenlik modülü ve Android Q sürümünü göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu