Akıllı TelefonAndroidGenelOyun HaberleriRazer

Blackshark V2 Pro Çok Güzel Ama Çok Pahalı

Razer’in yeni Blackshark V2 Pro kulaklığı 70 saate kadar dayanıyor. Kulaklık gerçekten çok güzel ama bir o kadar da pahalı.

Razer bugün Blackshark V2 Pro oyun kulaklığının yeni 2023 Sürümünü duyurdu. Oyun ses sistemi için şirket geniş yelpazede kulaklıklar sunuyor. Net, yüksek kaliteli sesli sohbet için Razer’ın en iyi kulaklıklarından biridir. Yeni 2023 Sürümü Blackshark V2Pro, yeni bir Razer HyperClear Süper Geniş Bant mikrofona sahiptir.

Razer‘ın söylediği, sesinizde daha fazla ayrıntı iletmek için daha geniş bir ses frekans aralığını kapsar. Mikrofon hala çıkarılabilir, böylece işiniz bittiğinde onu çıkarabilirsiniz. Tasarım açısından, ayrılan mikrofon için biraz daha dar ve uzun bağlantı parçası dışında neredeyse hiçbir şey değişmedi. Yine de fiyatta büyük bir fark var. Blackshark V2 Pro’nun son sürümü şu anda 124,99 ABD dolarıdır (normalde 179,99 ABD doları). Oysa 2023 modeli 199,99 dolara gidiyor.

Bu kulaklık için diğer büyük yükseltmelerden biri de pil ömrü. Razer, düşük gecikmeli kablosuz dongle kullanıyorsanız, bu sefer 70 saate kadar sürdüğünü söylüyor. Kulaklığı Bluetooth üzerinden bağlıyorsanız bu süre 90 saate kadar çıkıyor. Bu, eski modelin listelenen 24 saatine göre oldukça büyük bir gelişme. Pil ömründe bir artış görmek her zaman güzeldir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu