Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSTeknoloji

Apple Hindistan pazarını serbest bırakıyor!

Dünyanın en büyük ikinci üreticisi konumundaki Apple‘ın farklı pazarlara açılma isteğinin en son projelerinden birisi olan Hindistan Projesi oldukça iyi gidiyor diye düşünüyoruz. Dünyanın en büyük pazarı Çin’de China Telekom ve farklı perakendeciler ile yaptığı iş birliği neticesinde satışlarını arttıran Apple’ın geçtiğimiz yıl içinde beşinci sıraya gerilemesi neticesinde dünyanın en büyük ikinci pazarı Hindistan’a yatırım yapan Apple Hindistan pazarı için büyük düşünüyor. iPhone 5S üretimini Bangalore‘de açtığı üretim tesisinde sürdüren Apple‘ın bu hamlesi sonrasında ne yapacağı oldukça merak ediliyordu.

1,5 milyon dolarlık iPhone

Apple Hindistan Pazarında Ne Yapacak?

Gelen bilgilere göre Apple, daha fazla telefon satmak için yerel perakendeciler ile ortaklaşa çalışarak ülkede oldukça popüler olan iPhone 5 ve iPhone 5S fiyatlarını geri çekmek istiyor. Diğer ülkelere göre daha pahalıya satılan iPhone’ların Hindistan’da daha geniş kitlelere ulaşması için Apple’ın neler yapacağını oldukça merak ediyoruz. Bu tarz bir çalışmanın ülkemizde olmasını beklemek ise saçma olacak zira ülkemizde paralel ithalat diye bir olay var ve zaten bu yolla getirilen telefonların fiyatları da oldukça uygun.

Apple, daha geniş kitlelere ulaşmayı amaçlarken iPhone 8 ile ilgili de çalışmalarına son hızla devam ediyor. Apple’ın Eylül ayında yeni nesil iPhone 8 tanıtımı yaptıktan sonra fiyatların bir miktar daha geri gideceğini düşünüyoruz. Bu da Hindistanlı kullanıcılar için iyi bir haber olabilir…

iPhone 8 ekran ve arka panel ortaya çıktı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu