Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Ucuz Yeni Telefonlar Hazırlığında!

Yeni bir rapora göre Samsung ucuz yeni telefonlar üzerinde çalışıyor. Giriş seviyesi bu telefonlara dair ilk gelişmelere göz atalım.

Samsung, 2022 için bütçe dostu akıllı telefon portföyüne yakında birkaç yeni Galaxy modelini dahil edecek. Daha önce Galaxy A04s modelinin hazırlandığı bilgisi zaten aktarıldı. Yeni bir raporda belirtildiğine göre “Galaxy A04” ve “Galaxy A13s” Samsung marka yeni ucuz telefonlar olacak.

SamMobile sitesinde yer alan habere göre Galaxy A04 ve A13s , sırasıyla “SM-A045F” ve “SM- A137F” model numaralarını taşıyacak. Telefonların donanım özellikleri ne yazık ki şu an bilinmiyor. Ancak Galaxy A13s’in mevcut Galaxy A13 LTE’nin yenilenmiş bir versiyonu olacağını varsayabiliriz.

Galaxy A04s’e baktığımızda bu telefon, Galaxy A04’ün yenilenmiş versiyonu olacak. Galaxy A04’ün nasıl bir görünüme sahip olacağı kısa süre önce sızdırılan bazı renderlar sayesinde ortaya çıktı. Damla çentikli ekran, üçlü arka kamera ve 3.5 mm kulaklık giriş telefonda dikkat çeken noktalar.

Telefonda 6.5 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüğünde ve 60Hz tarama hızına sahip ekran yer alacak. MediaTek bir işlemcisinden güç alması beklenen telefon 5.000 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak. Öte yandan Galaxy A04s’ün bir JDM telefonu olduğu söyleniyor, yani Samsung tarafından kendi tesislerinde değil, Çin’deki ortaklar tarafından üretilecek. Benzer durum Galaxy A04 ve Galaxy A13s için de geçerli olabilir. Telefonlar hakkında yeni bilgiler geldikçe aktarmayı sürdüreceğiz.

Galaxy M13 5G Ufukta Göründü, İşte İlk Bilgiler

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu