Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Pixel Battery Artık Daha Kullanışlı Hale Geldi

Pixel modellerinde yer alan ve iPhone benzeri batarya widget’ı olan Pixel Battery güncelleme ile daha efektif olarak kullanabiliyor.

Google yenilik konusunda kendini geliştirmeye tam gaz devam ediyor. İnternet ve teknoloji devi şimdi de Pixel cihazları için yeni widget’ını kullanıma sundu. Android 13 Beta 3’te Pixel Battery widget’ının daha küçük boyutlara nasıl yeniden boyutlandırılabileceğini görmüştük. Ancak bunu kullanabilmek için Android 13’ü beklemenize gerek yok. Bugün yayınlanan Ayarlar Hizmetleri güncellemesi ile bu özellik Android 12’de de  kullanıma sunuluyor.

Ayarlar Hizmetlerinin 1.1.0.452445739.sr sürümü, Pixel’in batarya widget’ının yeni özellikleri için güncelleniyor. Önceki kompakt konfigürasyon 2×2 idi ve şimdi 2×1 kadar küçük olabiliyor. Ayrıca anı anda üç öğeyi gösterebilen 5×1 boyutu var. Bu boyutta telefon, sol kulaklık ve sağ kulaklık ve Pixel Buds’ın şarj durumları net bir şekilde gösteriliyor.

Yüzde çubuğu artık kullanılabilir alanı kaplayacak şekilde yeniden boyutlandırılıyor. Yalnızca bir cihaz varsa, tüm dikdörtgeni kaplayacak. Google ayrıca, Pixel Buds’ı temsil etmek için kullanılan simgeyi, yukarıdaki kapakla karşılaştırıldığında aşağıda görüldüğü gibi değiştirdi. Şimdi biraz daha doğru dayalı bir şekilde görünüyor.

Pixel Battery

Ayarlar Hizmetleri 1.1.0.452445739.sr, bugün Android 12 için Play Store aracılığıyla yayınlandı. Eğer telefonunuz destekliyorsa bu widget’ı şimdiden kullanmaya başlayabilirsiniz. Pixel cihazlarını geliştirmek için her geçen gün yeni özellikler ekleyen Google’ın bir sonraki durağı merakla bekleniyor. Bakalım Google gerçekten bir Apple olma yolunda emin adımlar atacak mı?

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu