GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiTelevizyonXiaomi

MIUI TV Enterprise Edition Alacak Modeller Açıklandı

Xiaomi’nin televizyonları için geliştirdiği MIUI TV Enterprise Edition güncellemesi detaylanmaya başladı. İşte güncellemeyi alacak TV’ler.

Xiaomi, bu hafta MIUI 12.5’in daha iyileştirilmiş hali olan MIUI 13 sürümünü tanıtmıştı. Bu güncelleme tabletler için MIUI 13 Pad’i, saatler için MIUI Watch ve akıllı ev aletleri için MIUI Home olarak yayınlanacak. Ayrıca şirket, Çin’deki işletmeler için yepyeni bir MIUI TV Enterprise Edition sürümünü de tanıttı.

TV Enterprise Edition birçok yeni özellikle birlikte geliyor. Xiaomi, TV Enterprise Edition ile sunumların çok daha uygun olacağını iddia ediyor. TV Enterprise Edition ve MIUI 13, hazır kurumsal şablonlara sahip. Yeni bellenime sahip TV’ler, bir cep telefonundan önyüklemeyi destekliyor. Bu, ekranda görüntülenenleri kolayca kontrol edebileceğiniz anlamına geliyor. Kullanıcılar ayrıca telefonlarla filmleri, TV dizilerini yönetebilir ve fotoğraf ve diğer içerikleri aktarabiliyor.

TV Enterprise Edition ayrıca, toplantı katılımcılarının konuk ağında İnternet’te kolayca gezinmesine olanak tanıyan bir konuk Wi-Fi özelliğine de sahip. Yeni kullanıcı arayüzü, Xiaomi Paipai ile sorunsuz çalışacak.

MIUI TV Enterprise Edition

Bu güncelleme, Ocak 2022’de 86 inç Redmi MAX TV ve Mart 2022’de Redmi Max TV 98 gibi ilk TV grubu için piyasaya sürülecek. Sürüm planının ikinci aşaması Nisan 2022’de başlayacak ve Mi TV ES55, ES65, ES75 2022 ve Redmi Smart TV X55, X65, X75 2022 modellerini içerecek.

Türkiye pazarında henüz TV modellerini satışa sunmayan Xiaomi umarız 2022’de tüm ürün gamını ülkemiz kullanıcılarına uygun fiyata sunar.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu