Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo V25 Pro Etkileyici Özelliklerle Gelecek

Son zamanların en beklenen akıllı telefonları arasında yer alan Vivo V25 Pro, yeni gelişmeleriyle karşımıza çıktı. İşte detaylar.

Mobil devinin yeni akıllı telefonları hararetle hazırlanmaya devam ediyor. Kayıtlara Vivo V25 Pro ismiyle geçen yeni akıllı telefon, özellikleriyle internet gündemine oturdu. Gelin yaklaşan akıllı telefonun tüm özelliklerine göz atalım.

Vivo V25 Pro Neler Sunacak?

Yeni gelen raporlara göre V25 Pro, arka kısmında üçlü kamera sistemi taşıyacak. Birincil kamerada ise 64 Megapiksel çözünürlüğünde bir lens yer alacak. Bu yüksek çözünürlük sunan lens, OIS özelliğiyle üst düzey bir fotoğrafçılık/video deneyimi aktaracak. Diğer yardımcı lenslerin de etkileyici olacağı aktarıldı.

Ön kısımda ise akıllı telefon, 32 Megapiksel selfie lensi sunacak. Eye AF özelliğiyle gelecek olan bu lens, üst düzey selfie çekimlerine olanak sağlayacak. Bunlara ek olarak akıllı telefon 44W hızlı şarj destekli bir pil ile gelecek. Pilin yüksek kapasiteli olacağı bildirildi.

Vivo V25 Pro

Daha önceki raporlara göz atarsak akıllı telefon, 120Hz ekran yenileme hızı sunan kavisli FHD+ çözünürlüklü bir 3D AMOLED panel ile gelecek. Buna ek olarak yaklaşan akıllı telefon, gücünü MediaTek’in performanslı yonga setlerinden olan Dimensity 1300 ile desteklenecek.

Üst düzey akıllı telefonun agresif fiyat ile geleceği bildirildi. Aktarılanlara göre akıllı telefon 500$’dan başlayan fiyat etiketine sahip olacak. Mobil pazarın en yeni gelişmeleri için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu