GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme kendini aştı! İşte karşınızda AirPods’u tahtından edecek 20 dolarlık Realme Buds Q!

Realme, kablosuz kulaklık konusunda kendini aştı. Realme Buds Q sunduğu özellikler ve tasarımı ile rakiplerine adeta ders veriyor.

Realme, bugün yeni ürünlerine tanıtmaya devam ediyor. Realme, Apple’ın AirPods ile başlattığı furyaya katılan teknoloji devlerine ben de varım dedi ve Realme Buds Q modelini tanıttı. Tasarımı ile oldukça tatlı görünen bu kulaklık, sunduğu özellikler ile AirPods Pro’ya cevap veriyor.

10 mm sürücü ile gelen kulaklıkta LCP adı verilen bir ses teknolojisi yer alıyor. Bu teknoloji müzikteki katmanları doğru bir şekilde sunması ile dikkat çekiyor. Bluetooth 5.0 teknolojisi ile hem iOS hem de Android cihazlara bağlanan bu kulaklıkta AAC codec’i de yer alıyor.

Dokunmatik kontroller ile müziği kontrol etme ve Google Asistan‘ı çalıştırma özelliğine sahip olan kulaklıkla AirPods’taki gibi kızılötesi sensörler yer alıyor. Bu sayede kulaklığı kulağınızdan çıkardığınız anda çalan müzik duruyor, taktığınızda devam ediyor.

Realme Buds Q

Apple’ın H1 çipi gibi Realme de bu kulaklığında kendi geliştirdiği R1 çipini kullanıyoru. 119 ms gecikme sunan bu çip sayesinde PUBG Mobile, Call of Duty: Mobile ve Fortnite gibi rekabetçi oyunlarda seste gecikmeyi minimuma indiriyor. IPX4 suya karşı dayanıklı sertifikasına sahip olan Buds Q, 400 mAh bataryası ile 4.5 saat kesintisiz müzik dinleme deneyimi sunuyor.

400 mAh’lık şarj kutusu ile 20 saat kullanım sunan bu kulaklıkların her biri 3.6 gram ağırlığa sahip. Sadece 21 dolar evet yanlış okumadını 21 dolara satışa sunulacak olan bu kulaklık Türkiye’de AirPods’u tahtından indirecek gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu