Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 11 2021 Yılının Sultanı Olacak! Nefes Kesecek!

Şubat ayında pek çok akıllı telefonu göreceğiz. Ancak Xiaomi Mi 11, 2021 yılına gerçekten damga vuracak. Merakla bekliyoruz.

Apple ve Samsung amiral gemisi telefonlarının fiyatları arttıkça insanlar daha uygun fiyatlı amiral gemisi telefonlara yöneldiler. Bu da Xiaomi’nin popülerliğini artırdı. Aslında Xiaomi’nin küresel pazarda satış oranını artırmasının asıl nedeni de uygun fiyatlı olması ve fısıltı gazetesi sayesinde oldu diyebiliriz. Xiaomi Mi 11 de 2021 yılının en gözde telefonlarından biri olacak gibi görünüyor.

Samsung Galaxy S21 serisine rakip olacağı öngörülen yeni telefon 8 Şubat 2021 itibariyle bizlerle olacak. Xiaomi içindeki kaynaklar, çeşitli medya kuruluşları ve teknoloji firmalarına davetiyelerin gönderildiğini doğruladı. Artık geri sayım başlayacak. Önümüzdeki aylarda Xiaomi’nin diğer telefon serileri de tanıtılacak. Özellikle Redmi Note  10 serisinin büyük rağbet göreceğini tahmin ediyoruz.

Lansmanda ayrıca Xiaomi Mi 11 Pro da tanıtılacak. Kamerasıyla rakiplerine fark atacağı tahmin ediliyor. Diğer amiral gemilerine nazaran daha uygun fiyatla satışa sunulursa rakiplerini ekarte edebilir. Xiaomi Mi 10 Lite modeli de uygun fiyatla piyasaya çıkacak. Ayrıca lansmanda giyilebilir teknoloji ürünlerinin de tanıtılması bekleniyor. Xiaomi yeni akıllı bilekliklerle karşımıza çıkabilir.

Xiaomi Mi 11, 8 GB RAM, 6.81 inç büyüklüğünde ekran, Snapdragon 888 yonga seti, Android 11, 108 MP f/1.8 diyafram açıklığı olan ana kamera, 13 MP ultra geniş açılı kamera ve 5 MP makro kamera özelliklerine sahip. Ön tarafta ise 20 MP özçekim kamerası yer alıyor. Telefonun resmi tanıtımından sonra gelecek haberleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu