Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Telefon Fiyatları Dibi Gördü! Darısı Başımıza!

Xiaomi telefon fiyatları kısa süreli indirim ile oldukça uygun seviyelere indi. Bu kampanya keşke ülkemize de yakında gelse…

Çinli teknoloji devi Xiaomi, fiyat konusunda oldukça cömert davranması ile rakiplerini egale etmeyi başarmıştı. Bu zamana kadar uygun fiyata canavar performanslı telefonlar sunan Xiaomi, bugün kullanıcıları sevindirecek bir olaya daha imza attı. Rusya’da Xiaomi telefon fiyatları yapılan indirim kampanyası ile dibi gördü diyebiliriz. Darısı başımıza diyeceğimiz bu kampanyanda birbirinden güzel modelleri oldukça uygun fiyata satın almak mümkün olacak.

Xiaomi telefon fiyatları Rusya’da ciddi şekilde düştü

21 Eylül – 30 Eylül tarihleri arasında Rusya’da düzenlenen bu kampanyada Xiaomi Mi 11, Mi 10T ve Mi 10T Pro modelleri oldukça uygun fiyatlardan satılıyor. Yaklaşık olarak 150 dolara kadar indirim sunan Xiaomi, sadece telefonlarında değil diğer aksesuarlarında da indirim yapıyor. Örneğin Rusya’da 20.00 ruble ve üzeri alışverişlerde 1 ruble ödeyerek Mi True Wireless Earbuds Basic 2 kablosuz kulaklığı sayın alabiliyorsunuz.

Xiaomi Telefon

Xiaomi ekosisteminde yer alan TV, kablosuz kulaklık, elektrikli scooterlar ve diğer ürünlerde de oldukça ciddi indirimlerin yapıldığını belirtelim. Komşu ülkemiz sayılacak Rusya’da uygulanan bu kampanyanın Türkiye topraklarına da gelmesini ümit ediyoruz.

Türkiye’de telefon üretmeye başlayan ve bu sayede orta segment telefon fiyatlarını düşüren Xiaomi’nin ülkemizde amiral gemisi modellerinin fiyatlarını da indirmesini bekliyoruz. Android telefon pazarının iPhone’un elinden liderliğini almaya başladığı Türkiye’de Xiaomi’nin bu fırsatı iyi bir şekilde değerlendireceğini düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu