Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei Mate 20 Lite Android 9 Pie güncellemesi başladı

Huawei Mate 20 Lite Android 9 Pie güncellemesi resmen başladı. Kısa süre önce beta seviyesinde dağıtılan güncelleme huaweiblog.de sitesine göre Avrupa’da Mate 20 Lite kullanıcılarına ulaşmaya başladı.

Güncelleme her zaman olduğu gibi kademeli olarak dağıtılıyor. Dolayısıyla güncellemenin tüm kullanıcılara erişmesi biraz zaman alacaktır. Dilerseniz Mate 20 Lite telefonunuzda “Ayarlar > Sistem > Yazılım güncellemesi” yolunu izleyerek Android 9 Pie / EMUI 9.0 güncellemesini kontrol edebilirsiniz.

SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

OTA (şebeke) üzerinden dağıtımı sağlanan yeni güncelleme 3.6GB büyüklüğünde. Boyutuna bakıldığında güncellemeyi Wi-Fi bağlantısıyla indirmenizi öneriyoruz.

Yeni EMUI 9.0 güncellemesi yepyeni bir navigasyon – hareket modu sunuyor. Düğmelere dokunmak yerine, kullanıcılar cihazlarını basit hareketlerle sezgisel olarak kontrol edebilecekler. Daha yumuşak geçişler ve basite indirgenen Ayarlar menüsü de yine güncellemede öne çıkan bazı gelişmeler olacak. Güncelleme bunun yanında çok sayıda yeni özellik ve geliştirme içeriyor. Tümüne alt bölümde haberimizden göz atabilirsiniz.

Huawei Mate 10 Pro için Android 9 Pie güncellemesi başladı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu