Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy A05 Türkiye Yolunda, İşte İlk Bilgiler

Samsung Galaxy A05 modeli Geekbench testinde ortaya çıktı. Giriş seviyesi telefona MediaTek Helio G88 güç verecek.

Samsung, geçtiğimiz yılın Ağustos ayında Galaxy A04 giriş seviyesi akıllı telefonunu tanıttı. Görünüşe bakılırsa devam modeli de yine tam bir yıl sonra ağustos ayında tanıtılabilir. Buna gerekçe olarak Samsung Galaxy A05 modelinin Geekbench testinde ortaya çıkması gösteriliyor. Telefon ayrıca geçen ay da Bluetooth SIG sertifikasında görüldü. Buradaki bilgilerde telefonun Bluetooth 5.3 bağlantısı sunacağını doğruladı. Cihazın Geekbench listesi de yine bazı temel özelliklerini ortaya çıkardı.

Samsung Galaxy A05 Geekbench‘te Göründü

Samsung Galaxy A05’in Geekbench verileri Helio G85 yonga setinden güç aldığını gözler önüne seriyor . Listede çipin adı açıkça belirtilmese de MT6769V/CZ model numarasından bahsediliyor. Kıyaslamak gerekirse Galaxy A04 daha mütevazı olan Helio P35 çipine sahipti.

Geekbench listelemesinde ayrıca cihazın 4 GB RAM’e ve Android 13’e sahip olduğu görülüyor. Bu da cihazın, Galaxy A04’te görüldüğü gibi Go sürümü yerine Android 13’ün tam sürümünü çalıştırabileceğini gösteriyor. Cihaz ayrıca Wi-Fi Alliance veritabanında da yer aldı ve çift bantlı Wi-Fi bağlantısı desteğini ortaya çıkardı.

Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek sızıntılarla birlikte Galaxy A05’in diğer teknik detayları ve nasıl bir tasarıma sahip olacağı gözler önüne serilecektir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu