Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Honor V40 Serisi; Dört Cihaz, Dört Amiral Gemisi İşlemci, Tek Bir Seri

Geçtiğimiz günlerde Huawei tarafından satılan Honor, yeni V40 serisinde macera arayacak; seri dört farklı amiral gemisi yonga ile gelecek!

Geçtiğimiz yılın Kasım ayında 7nm üretim sürecine sahip Kirin 990’dan güç alan V30 serisini tanıtan Honor, şimdi de “V” serisinin devamında, V40 serisi üzerinde çalışıyor. Bir süredir bu seri üzerinde çalıştığı bilinen şirket, her ne kadar Huawei’n eski alt markası olsa da (hatırlarsanız Honor geçtiğimiz aylarda satılmıştı), Huawei’den işlemci almak konusunda hassas davranıyor. Elbette Huawei’de bu duruma ılımlı yaklaşıyor. Öyle ki Honor’un yeni modellerde de Kirin kullanması, zaten stok sorunu yaşayan Huawei’yi zor durumda bırakabilirdi.

Bu durum karşısında ortaya çıkan bilgiler ise, tüm bunlardan daha şaşırtıcı bir hal almış durumda. Öyle ki Weibo üzerinden yapılan iddialar, Honor V40 serisinde dört farklı üreticiden dört farklı amiral gemisi yongası göreceğimizi gösteriyor. Söylentilere göre seride bulunacak dört model, şu yongalardan güç alacak;

  • V40 Standart Edition = MediaTek Dimensity 1000+
  • V40 Pro Edition = Exynos 1080
  • V40 Pro Plus = Snapdragon 888
  • V40 Commemorative Edition = Kirin 9000

Daha öncesinde ne Honor tarafından, ne de diğer üreticiler tarafından böyle bir hamle gerçekleşmezken, uygulanan politikanın ne kadar doğru olduğunu bilemiyoruz. Eğer iddialar doğruyu yansıtıyorsa dört model de oldukça güçlü olacak ve aynı segmente hitap edecek. Performans anlamında da gözle görülür bir farkın olmayacağı hesaba katıldığında, Honor’un macera aradığını söyleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu