AndroidGenelGeneral MobileGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

General Mobile GMPods ile tanışın! Fiyat tadından yenmez

Bugün resmen satışa sunulan General Mobile GMPods kablosuz kulaklık hem özellikleri hem de fiyatı ile şeker tadında. İşte tüm detaylar…

Akıllı telefon üreticilerinin son dönemde kablosuz kulaklık işine de girdiğini görüyoruz. Bu konuda Çinli üreticiler çok iyi ve başarılı ürünler ortaya koyuyor. Xiaomi, OPPO ve Huawei bu konuda oldukça başarılı olurken yerli markamız General Mobile GMPods adını verdiği yeni kulaklıklarını da satışa sundu.

General Mobile GM 10 ile birlikte satışa sunulan GMPods’un fiyatının 189 TL olduğunu görüyoruz. Yeni kulaklığın özellikleri oldukça iyi görünüyor. Nasıl bir ses performansı sunduğunu ise önümüzdeki günlerde yapacağımız testlerde sizlerle paylaşacağız.

GMPods özellikler

Ürünün fiyatı uygun olsa da özelliklerinin oldukça başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Bluetooth 5.0 sayesinde geniş kapsamlı bir çalışma alanı sunan yeni nesil kulaklığın en beğendiğimiz tarafı ise “oyun modu” oldu. Zira bu sayede düşük ping sayesinde ses gecikmesi diye bir sorun ile karşı karşıya kalmıyorsunuz. Kulaklıklar tek başına 5 saat ve şarj kutusu ile birlikte de 25 saat kullanım ömrü sunuyor. Tabii bunların hepsini test edeceğiz.

Bunlarla birlikte kablosuz kulaklıkların olmazsa olmazı dokunmatik kontroller de bu kulaklıkta bulunuyor. Nasıl bir kullanıcı deneyimi sunduğunu ise dediğimiz gibi yapacağımız testlerde göreceğiz.

GMPıods dokunmatik özellikler

  • Oynatma (çift tıklayın)
  • Durdurma (çift tıklayın)
  • İleri Sarma (iki saniye basılı tutun)
  • Gelen Aramaya Cevap  Verme (Çift Tıklayın)
  • Google Asistan Desteği (Sol kulaklığa üç kez tıklayın)
  • Oyun Modu (Sağ kulaklığa üç kez tıklayın)
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu