Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriVivo

Vivo X Flip İçin Artık Son Virajdayız

Vivo X Flip bu defa Google Play tarafından desteklenen cihazlar arasında yer aldı. Bu gelişme telefonun dünya çapında satılacağı anlamına geliyor.

Vivo X Flip, Vivo’nun katlanabilir ekranlı ilk kapaklı telefonu olarak çıkış yapacak. Telefon bu isimle Google Play tarafından desteklenen cihazlar listesinde yerini aldı. Bu gelişme telefonun çok uzak olmadığını ve aynı zamanda küresel çapta satışa sunulacağı anlamına geliyor.

Aynı model numarası daha önce Geekbench, 3C sertifikası ve IMEI veritabanında tespit edilmişti. Geekbench listesi, cihazın Snapdragon 8 Plus Gen 1 yonga seti, 12 GB RAM ve Android 13 işletim sistemi ile donatıldığını ortaya koydu. 3C sertifikası ise telefonun 44W hızlı şarjı destekleyebileceğini ortaya çıkardı. 

Vivo X Flip Muhtemel Özellikleri

Daha önceki raporlara göre Vivo X Flip’in Full HD+ çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızı sunan 6,8 inç büyüklüğünde katlanabilir AMOLED ekrana sahip olması bekleniyor. Cihazın kapak kısmında oldukça büyük görünen bir ekran bulunuyor. OPPO Find N2 Flip ile birlikte markaların bu kısımdaki ekranı büyütme yoluna gitmesi kaçınılmaz bir hal aldı.

Android 13 sürümüyle çıkış yapacak olan telefona Snapdragon 8+ Gen 1 güç verecek. İşlemci, 12 GB LPDDR5 RAM ve 512 GB’a kadar UFS 3.1 depolama ile desteklenecek. 44 watt hızlı şarjı destekleyen 4.400mAh bataryaya sahip olacak telefonda güvenlik için bir de yana monte parmak izi tarayıcısı göreceğiz.

Katlanabilir telefon ayrıca 50 megapiksel Sony IMX866 ana kamera ve 12 megapiksel Sony IMX663 ultra geniş açılı çift kamera kullanacak. Ön kamera ise 32 megapiksel çözünürlüğünde görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu