Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Reno 8 4G Karşınızda! Türkiye’ye Bu Model Gelecek

OPPO Reno 8 serisinin bir sonraki üyesi belli oldu. Türkiye’de de satışa sunulacak OPPO Reno 8 4G özellikleriyle karşınızda.

OPPO Reno 8 ailesinin bir sonraki üyesi belli oldu. OPPO beklendiği gibi Reno 8’in bir de 4G versiyonunu duyurmaya hazırlanıyor. Daha önce Reno serisi modellerde de gördüğümüz 4G seçenek 5G ağlarının henüz kullanılmadığı Türkiye gibi ülkelerde satışa sunulmakta. OPPO Reno 8 4G muhtemelen tanıtıldıktan bir sonra ülkemizde kullanıcılarla buluşacak. Gelelim telefonun tasarım ve teknik özelliklerine.

OPPO Reno 8 4G Başlıca Özellikleri

Reno 8 4G’de ön kamera sol üst köşeye konumlandırılmış görünüyor. Düz bir ekran ve düz kenarlara sahip bir kasa yapısının eşlik ettiği telefonda kamera birimi elden geçirilmiş görünüyor. Reno 8 4G’nin kamera birimi 5G’li modellerden farklı görünüyor.

Reno 8 4G’de 6.43 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde ve 90Hz yenileme hızına sahip AMOLED ekran yer alacak. Bu ekran üzerine 32 megapkisellik bir ön kamera konumlandırılıyor. Snapdragon 680 işlemcisinden güç alacak telefona göz atmaya devam edelim.

Reno 8 4G’nin arka kamera birimine gelince, burada 64 megapiksel ana kamera bizleri karşılıyor. Diğer iki kamera 2 megapiksel çözünürlüğünde olup makro ve derinlik sensörleri olacak. Android 12 tabanlı ColorOS 12 sürümüyle çıkış yapacak telefonun öne çıkan özelliklerinden biri de 33 watt hızlı şarj destekli 4.500 mAh pili olacak.

Sızdırılan basın görsellerine bakılırsa telefon 8GB RAM + 256GB bellek birimine sahip olacak. 8GB RAM + 128GB’lık bir modelin olma ihtimali de yüksek. Ekran altı parmak izi teknolojisiyle çıkış yapacak telefonun renk seçenekleri ise altın ve siyah şeklinde.

OPPO Watch 3 Giderek Daha Çekici Hale Geliyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu