Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Yeni Bir Android 12 Özelliği Ortaya Çıktı!

Dün emoji tasarımları ile karşımıza çıkan Android 12, şimdi de otomatik uygulama çeviri özelliği ile radarımıza yakalandı.

Yıl sonuna kadar karşımıza çıkması beklenen Android 12 işletim sistemi merakla bekleniyor. Günümüz de beta olarak pek çok telefon da kullanılabilen işletim sistemi için geri sayım başladı. Milyonlarca kullanıcı tarafından merakla beklenen işletim sistemi pek çok yeniliği karşımıza çıkaracak olan sistem iOS‘a fark atacak. Akıllı telefonları baştan aşağı değiştirecek olan işletim sistemi bugün de yeni bir özellik ile haberlerimize konu oldu. İşletim sistemi Pixel telefon modelleri için otomatik uygulama çeviri özelliğini getirecek.

Dün emojileri ile haberlerimize konu olan işletim sistemi için geri sayım kaldığı yerden devam ediyor. Dün yaptığımız haberler de emojilerin tasarımlarını da sizlerle paylaşmış ve ilgi odağı olduğunu görmüştük. Şimdi de yeni bir özellik radarımıza yakalandı.

Android 12
Android 12

Android 12 Otomatik Uygulama Çeviri Özelliği Getirecek

Edindiğimiz bilgilere göre yeni işletim sistemi Pixel telefon modelleri için otomatik uygulama çeviri özelliğini karşımıza çıkaracak. Yeni özelliğin detaylarından biraz daha söz edecek olursak şöyle anlatalım. Google yeni işletim sistemi ile telefonumuza yüklediğimiz bir uygulamayı otomatik olarak ana dilimize çevirecek. Örneğin X adında bir uygulamayı cihazınıza yüklediniz. Cihazınızın dili ne ise o uygulamanın dili de o dile çevrilecek. Bu saye de kullanıcılar uygulamanın dili ne olursa olsun uygulamayı indirebilecek ve kullanabilecekler.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu