Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme X50 Youth geliyor! 6 Kameralı ve genç işi!

Bir süredir dedikodularını paylaştığımız Realme X50 Youth kalı canlı karşımıza çıktı ve tüm özellikler de belli oldu. İşte 6 kameralı X50 Youth Edition…

Akılı telefon pazarında özellikle Hindistan‘da satış rekorlarını alt üst eden ve 2019 yılında tam %808 büyüme gerçekleştiren Realme yeni telefonlarını hem globalde hem de ülkemiz pazarında satışa sunmaya devam ediyor. Realme 6 serisi ülkemize geldi ve geçtiğimiz hafta içinde de satışa sunuldu. Realme bununla yetinmiyor ve X serisini genişletmeye devam ediyor. Bir süre önce adını duyurduğumuz Realme X50 Youth Edition modeli bugün teknik detayları ve yeni görselleri ile karşımızda.

Öncelikle telefonun ön tarafında çift kamera kurulumu bulunuyor. Biz bu yapıyı bir türlü benimseyemedik. Hatta ekranın içinde bir deliğe bile katlanamazken bu çift kamera kurulumuna ne gerek var anlayamıyoruz. Peki telefon nasıl görünecek?

Arkada dörtlü bir kamera yapısına sahip olacak telefonun bakıldığında Realme 6 Pro gibi de göründüğünü söylemek gerekiyor. Önde 16 megapiksel ve 2 megapiksel kamera kurulumunun yanında arkada da 48 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel geniş açı, 2 megapiksel geniş açı, 2 megapiksel makro çekim kamerası bulunacak. 30W hızlı şarj desteği bulunacak telefonun 5G desteği olacağı da 3C sertifikalarında ortaya çıktı.

Yonga seti henüz belli olmasa da  Snapdragon 765G veya MediaTek Dimensity 800 yonga setlerinden birinin kullanılacağını düşünüyoruz. Büyük ihtimal de  MediaTek Dimensity 800 SoC telefonada kullanılacak.

Realme bu telefonla özellikle gençleri hedef alıyor ve fiyat tarafında da agresif bir fiyat politikasını hem globalde hem de ülkemizde göreceğimizi düşünüyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu