Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Mate 20 Lite Sevindirici Bir Güncelleme Aldı!

uawei Mate 20 Lite aylar sonra yeni bir güvenlik güncellemesi alarak kullanıcılarının yüzünü güldürdü. Güncellemeyi buyurun indirin.

2018’in Ağustos ayında lansmana çıkan ve satışları ile tatmin edici olan Huawei Mate 20 Lite günümüzde ülkemizde de satışlarına devam ediyor. Farklı depolama seçenekleri ile kullanıcıların karşısına çıkan telefon modeli Android işletim sistemi ile oldukça hızlı bir deneyim sunuyor. 6.3 inçlik devasa ekranı ile oyun oynayan kullanıcıları da tatmin etmeyi başaran telefon modeli aylar sonra yeni bir güncelleme daha aldı. Düzenli olarak güvenlik güncellemeleri almaya devam eden 2018 model telefon, Nisan 2021’i de boş geçmiyor. Bu sabah telefon modeli için yeni bir güncelleme duyuruldu.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haftalarda Mart 2021 güvenlik yamasını alan telefon modellerinden bahsetmiştik. Nisan ayına girmemize rağmen pek çok telefon modeli Mart 2021 güvenlik yamasını almaya devam ederken Huawei şirketi akıllı telefonları için Nisan güvenlik yamasını yayınlamaya başladı. Mate 20 Lite telefon modeli de Nisan 2021 güvenlik yamasını alan ilk telefonlardan bir tanesi oluyor.

Huawei Mate 20
Huawei Mate 20

Huawei Mate 20 Lite Nisan 2021 Güvenlik Yaması Aldı

Şubat 2021 ve Mart 2021 güvenlik güncellemelerini almayan telefon modeli bu sabah saatlerinde Nisan 2021 güvenlik yaması ile kullanıcılarına daha güvenli bir deneyim sunuyor. Yayınlanan yeni güncelleme ile Şubat 2021 yamasını da kullanıcılarına sunan şirket cihazı pek çok saldırıya ve hataya karşı koruyor. Android 10 işletim sistemi ile kullanılmaya devam edilen telefon modeli Android 11 alacak mı? Bu pek mümkün görünmezken, telefon güvenlik güncellemeleri ile daha kararlı hale gelecek gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu